Kendte12. april 2024

Stor mystik: Hvad foregår der med Kate Beckinsale?

Den britiske skuespiller og hollywooddiva Kate Beckinsale har de seneste uger delt selfies fra hospitalssengen. Nu er alle billederne pist væk
Den britiske skuespiller har nu slettet alle sine hospitalsbilleder – men hvorfor?
Den britiske skuespiller har nu slettet alle sine hospitalsbilleder – men hvorfor?
 Foto: Patricia De Melo Moreira/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Kate Beckinsale haster til hospitalet: Nu deler hun kryptisk opslag

Den 50-årige Kate Beckinsale har brugt en del af den seneste tid på hospitalet.

Det er i hvert fald nærliggende at tro, hvis man følger den britiske skuespillerinde på Instagram.

I starten af marts delte Beckinsale en række hospitalsbilleder inklusiv en tårevædet selfie fra hospitalssengen. Billederne delte "Underworld"-stjernen i anledning af Mors Dag i England.

– Tak til dem, der elsker os og støtter os, når det er skidt, og prøver at sørge for, at der er nogle øjeblikke, der ikke er, lød det i opslaget.

Den 50-årige Kate Beckinsale så særdeles trist ud, da hun i marts delte de første billeder af sig selv fra hospitalssengen.
Den 50-årige Kate Beckinsale så særdeles trist ud, da hun i marts delte de første billeder af sig selv fra hospitalsengen.
 Foto: Instagram/katebeckinsale

– Og for at passe vores hunde, når vi ikke kan, og lede os til at huske glade ting, når vi ikke kan. Og duk op, når vi er syge, og sid med os. Og send balloner og tjek ind og træk os op af brøndene med kærlighed.

Beckinsale afslørede dengang ikke, hvad hospitalsindlæggelsen drejede sig om, og det resulterede naturligvis i en lang række bekymrede kommentarer fra hendes 5,6 millioner følgere.

Senere samme måned delte Beckinsale så endnu en gang en update fra sygesengen, og denne gang kom flere bekymrede på banen inklusiv No Doubt-forsanger Gwen Stefani.

Fans og følgere har spekuleret i, om Beckinsale er i behandling for en sygdom, hun tidligere har lidt af, men det afviste Beckinsale i et af de nu slettede opslag.

Fans spekulerer fortsat i, hvad Kate Beckinsale fejler.
Fans spekulerer fortsat i, hvad Kate Beckinsale fejler.
 Foto: Andy Kropa/AP/Ritzau Scanpix

– Jeg har ikke haft en sprængt cyste siden 2019. Men mange tak for dine venlige ønsker, lød meldingen.

Det har ikke just været en let tid for Beckinsale, der i januar mistede sin højt elskede stedfar, filmmanden Roy Battersby.

– Jeg er lammet, syg og forfærdet, og jeg vil ære ham og hans arbejde hver dag resten af mit liv, skrev Beckinsale på Instagram i forbindelse med hans død.

Sponsoreret indhold