Kendte29. april 2017

Politi tilkaldt: Kat sad i træ bevæbnet med maskinpistol

Amerikansk politi blev i denne uge kaldt ud til en noget bemærkelsesværdig sag: Borgere havde set en kat i et træ – bevæbnet med en maskinpistol. Ordensmagten rykkede ud til træet, hvor de heldigvis kunne konstatere, at missemanden ikke var bevæbnet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kat_6.jpg
 (Foto: Newport Oregon Police Department/Facebook)

Der er god grund til at tro, at politiet i Newport, Oregon forleden var ved at få citronmånen godt galt i halsen.

Her blev ordensmagten nemlig kaldt ud på en noget bemærkelsesværdig opgave, der involverede et træ, en kat og ikke mindst en maskinpistol.

Flere borgere i den amerikanske by havde nemlig spottet en kat højt oppe i et træ – og det lignede umiskendeligt, at den lille hårbold var svært bevæbnet med en maskinpistol.

Derfor måtte betjentene naturligvis rykke ud til "adressen", hvor de da også hurtigt kunne konstatere, at der rigtignok sad en kat i et træ.

Heldigvis kunne ordensmagten også konstatere, at katten ikke var i besiddelse af et våben. Det var såmænd bare en gren, der ved første øjekast lignede et våben.

Pyha!

Betjentene kunne selvsagt ikke helt lade være med at dele historien på deres Facebook-side – og de lagde tilmed også et billede op, der viste den ”bevæbnede” kat i sit træ.

- Historien om en bevæbnet kat denne morgen var ubegrundet. Missen blev opsøgt af vores hunde, og det blev konstateret, at den i stedet var i besiddelse af en ikke-farlig gren. Katten har nu fået en mundtlig advarsel for at være i besiddelse af, hvad der kunne forvekslet som et maskingevær, ligesom den også fik en påtale for sin dårlige camouflage-påklædning.

Politiet i Newport melder dog ikke, om katten havde svært ved at komme ned fra træet. Det håber vi da ikke!

Sponsoreret indhold