Kendte28. juli 2016

Miiiaavv! Kat overlever 60 graders tur i vaskemaskine

En britisk kat har overlevet en tur på 60 grader i vaskemaskinen – og er naturligvis blevet nomineret til en ”Pet Survivor Award”.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.4424432g.jpg
 (Foto: All Over)

En kat har som bekendt ni liv. Katten Bobby har dog kun otte.

Det ene liv blev nemlig brugt forleden, da den britiske mis fra Nottingham ved et uheld havnede i vaskemaskinen – og herefter blev slynget godt og grundig rundt under en 60 graders vask. Av!

Det skriver det britiske medie BBC.

Bobby, en ni måneder gammel kat, havde udset sig vaskemaskinen som det perfekte sted til en lur – og det havde ejeren Lisa Keefe altså ikke opdaget, før hun trykkede ”start” og satte gang i en 60 graders vask – med forvask, centrifugering og hele molevitten.

Ejeren opdagede misæren, da der pludselig lød en ”høj, dunkende lyd” fra maskinen – og så gik det ellers stærkt med at få trykket stop og hevet Bobby ud af det ufrivillige baderum.

- Med det samme jeg hørte lyden, ræsede jeg hen til maskinen og kunne se, at hans pelsfarve gik i ét med tæppet i maskinen. Jeg var rædselsslagen og skyndte mig at få ham ud, fortæller Lisa til det britiske medie.

Herefter gik turen mod det nærmeste dyrehospital. Lille Bobby havde det nemlig ikke godt. Han var ved at kollapse og var i chok.

Dyrlægen på Nottingham Pet Hospital var nærmest ligeså chokeret.

- I mine 15 år som dyrlæge har jeg aldrig oplevet noget lignende, fortæller dyrlægen Tasmin Thomas.

Heldigvis kom Bobby hurtigt til hægterne igen takket være medicin og drop.

- Vi tørrede ham forsigtigt, holdt ham varm og gav ham væske gennem drop for at behandle chokket, fortæller dyrlægen.

Men det er formentlig slut med at sove middagslur i vaskemaskinen. Bobby har nemlig lært sin lektie.

- Han nærmer sig ikke vaskemaskinen mere, tilføjer ejeren Lisa.

Heldigvis kan missemand dog glæde sig over at være blevet nomineret til en pris for sin oplevelse. Han er således kandidat til at løbe med en såkaldt PDSA (People's Dispensary for Sick Animals) Pet Survivor Award.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_34.png

Sponsoreret indhold