Kendte 28. juli 2016

Kat forsvandt i London - Dukkede op 8 år senere i Paris

Katten Moon Unit forsvandt ved en nytårsfest i London i 2007. Nu er den dukket op igen... I Paris
Foto: Marna Gilliant

Katten Moon Unit forsvandt sporløst fra sit hjem i London i 2007. 

Det var ved årets udgang, og på en eller anden måde slap katten ud, da dens ejere Marna Gillian og Sean Purdy holdt nytårsfest for deres venner. 

- Vi holdt nytårsfest, og hun må være sluppet ud på et tidspunkt. Vi brugte lang tid på at lede efter hende efterfølgende med plakater, flyers og telefonopkald. Men ingen kat, fortæller ejeren Marna Gillian til Mashable

Nu, otte og et halvt år senere, er Moon Unit blevet fundet, men ikke i nærheden af dens hjem i London. Hun er nemlig blevet fundet i Paris. 

- Vi fik en e-mail for en måned siden, der fortalte, at en kat var blevet fundet i Paris, og at de havde fundet os ved hjælp af hendes mikrochip. Jeg troede ikke, at det var hende. Jeg troede det var en misforståelse, indtil vi så billeder af hende, fortæller Marna. 

Mailen var sendt fra ADAD, der er et dyreværn i Frankrig. De havde fundet Moon Unit i Essonne, som er en forstad til Paris.

Og ingen ved, hvordan Moon Unit er kommet til Frankrig, det eneste man ved er, at hun ikke er kommet ind i landet på lovlig vis, for så havde hendes mikrochip nemlig været registreret, da hun rejste ind.

Sidste weekend rejste Marna og Sean så til Paris, hvor de hentede Moon Unit hjem til England. Dyreværnet, der havde fundet Moon Unit, hjalp de lykkelige ejere med at få et dyrepas til katten. 

Moon Unit er altså tilbage i London efter otte og et halvt år, men omvæltningerne er slet ikke slut for den lille kat. 

Katten fik nemlig killinger for mange år siden, da hun stadig levede i London, og den ene af de killinger bor stadig med Marna. 

- Vi har ikke genforenet dem endnu, Moon Unit bor med min ekskæreste, indtil hun har fundet sig til rette i sit "nye" liv. Vi tænker, at være en solokat i et stykke tid vil være nemmere for hende, fortæller Marna til Mashable. 

Sådan her så Moon Unit ud inden hun forsvandt. Striben mellem øjnene var noget af det, som hendes ejere kunne kende hende på. 

Sponsoreret indhold