Kendte21. juli 2023 (opd. 21. juli 2023)

Karsten Ree får den danske vinkonge Ole Egede Paustian som nabo: Har smidt 35.500.000 kroner

Driver den kendte vingigant Taster Wine sammen med sin bror Fritz
Ole Egede Paustian er blevet meget rig på at sælge vin. Nu får han Karsten Ree som nærmeste nabo.
Ole Egede Paustian er blevet meget rig på at sælge vin. Nu får han Karsten Ree som nærmeste nabo.
 Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en mail til tip@seoghoer.dk

STENRIG KØBER: Betaler 44 millioner kroner til prins Joachim

Hvis Karsten Ree, 78, får brug for noget at styrke sig på i en svær tid, kan han fra 1. august bare gå en etage op fra sin luksuslejlighed i Hellerup.

I hvert fald når han ikke lejer den ud længere.

Hans nye overbo er nemlig ingen ringere end den danske vinkonge Ole Egede Paustian, 72, afslører friske data fra Tinglysningen.

Siden 1980 har han boet i en villa i Gentofte, men trænger åbenbart til bedre udsigt og nyere omgivelser at nyde sit livs efterår i.

Ole har da også råd til det.

Sammen med sin bror Fritz ejer han således vingiganten Taster Wine, der ifølge seneste regnskab har en egenkapital på hele 269,5 millioner kroner.

https://imgix.seoghoer.dk/2022-08-05/ree.jpg
Det er helt ude ved vandkanten i et af de høje boligtårne her i Hellerup, at Karsten og Janni Ree har købt sig til byens bedste udsigt. Og fået flere både kendte og rige naboer.
 Foto: Skråfoto

Og udover at være ekspert i de gode dråber kan de to rigmænd og nu naboer tage en snak om, hvordan man laver en god handel.

Det forstår Ole sig nemlig (også) på.

For lejligheden, som han har købt til 35,5 millioner kroner, er blevet solgt med pæn rabat. Den forrige ejer købte således boligen for hele 38 millioner kroner sidste år.

Den 46-årige snart forhenværende ejer af lejligheden er en fremtrædende figur inden for selskabsledelse og har tidligere stået i spidsen for og stiftet et stort netværk, der er blevet kaldt virkelighedens "Løvens Hule".

Manden, som SE og HØR kender identiten på, lever fortsat af ledelses- og konsulentvirksomhed.

Og hvad får Ole Egede Paustian så for så mange penge?

Jo, 280 kvadratmeter lejlighed med en åben terrasse på 76 kvadratmeter. Om der også følger en eller flere parkeringspladser i kælderen med i købet, fortæller skødet ikke noget om.

Som Karsten Ree tidligere har fortalt SE og HØR, bliver de handlet ved siden af. I hans tilfælde til en million kroner stykket.

Ree kan dog glæde sig over, at hans lejlighed så "kun" kostede 29 millioner kroner.

Sponsoreret indhold