Kendte5. august 2022(opd. 8. august 2022)

Karsten Ree bruger 29 millioner kroner af formuen: Kæmpe luksuslejlighed

Skal i første omgang bruges til udlejning - men planen er senere at droppe palæet i Vedbæk og flytte ind i den store lejlighed i Hellerup
Karsten Ree køber luksuslejlighed til 29 millioner kroner
Karsten og Janni Ree har nu fundet en lækker lejlighed tæt på København, som en dag kan blive nemmere for dem at overskue og passe end deres nuværende 6267 kvadratmeter grund og 527 kvadratmeter bolig i Vedbæk. Indtil det sker, skal lejligheden udlejes.
 Foto: Mikael Rieck

LÆS OGSÅ: Får slankedoktor som nabo

Han er berygtet for at passe godt på sine penge. Bare spørg Janni Ree.

Men multimillionæren Karsten Ree har altid næse for en ny investering. Og man må sige, at det er en af de dyrere investeringer, han netop har skrevet under på.

https://imgix.seoghoer.dk/2022-08-05/ree.jpg
Det er helt ude ved vandkanten i et af de høje boligtårne her i Hellerup, at Karsten og Janni Ree har købt sig til byens bedste udsigt. Og fået flere både kendte og rige naboer.
 Foto: Skråfoto

For den nye luksuslejlighed, som Karsten Ree nu ejer, koster ikke mindre end 29 millioner kroner.

Den er på 203 kvadratmeter fordelt over fire værelser i bygningen, som Danica Pension har opført som del af en investering i området på over en halv milliard kroner.

Med udsigt fra 6. sal over vandet i Tuborg Havnepark i Hellerup kan Karsten og Ree derfor kalde sig ejere af et af stedets nyeste lejligheder.

- Når jeg så en dag vil reducere arealet og ikke gider så meget plads mere, så flytter vi derind

Karsten Ree til SE og HØR

Men det er ikke den dyreste lejlighed.

Den ligger nemlig på 11. sal og koster den nette sum af 46.645.372 kroner. Ejerne af penthouset her er den danske topkonsulent Lars Fæste og hans hustru Helle.

Karsten og Janni står dog ikke og venter på flyttemænd i den nære fremtid.

- Foreløbig er den købt til udlejning, og når jeg så en dag vil reducere arealet og ikke gider så meget plads mere, så flytter vi derind, siger Karsten Ree til SE og HØR.

Han ved derfor ikke, hvornår parret rykker længere ind mod København, og palæet i Vedbæk er da heller ikke sat til salg.

Det betalte Karsten Ree i øvrigt 70 millioner kroner for tilbage i 2011.

Sponsoreret indhold