Kendte10. maj 2019

Kardashian-fødsel er i gang

Kim Kardashian West og Kanye West bliver meget snart forældre til deres fjerde barn. Parrets rugemor er nemlig gået i fødsel
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/skaermbillede_2019-05-07_kl._08.24.54_0.png
 Foto: MEGA

Verdens måske mest omtalte par bliver snart forældre til deres fjerde barn. Kim Kardashian West og Kanye West byder inden for kort tid deres næste arving velkommen.

null

Parret benytter sig af en rugemor, som er gået i fødsel. Det afslørede Kims søster Kourtney Kardashian, da hun var på besøg i talkshowet hos Elle DeGeneres.

Her var familiens overhoved Kris Jenner i sofaen hos den populære TV-vært, og hun blev så overrasket i anledning af mors dag af Kourtney og seks af hendes børnebørn.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega243549_001.jpg
 Foto: MEGA

Kim og Kanye bliver snart forældre til deres fjerde barn (Foto: MEGA)

Men der var endnu en overraskelse i vente for den populære Kris. Hendes datter Kim skulle nemlig også have været der, men hun blev forhindret i sidste øjeblik.

- Min mor ved ikke engang det her, men Kims rugemor er gået i fødsel. Så hun er på hospitalet, røbede Kourtney, da snakken faldt på fraværet af den måske mest kendte af søstrene.

Den voldsomme nyhed kom forståeligt nok noget bag på Kris Jenner, som sad med børnebørn på skøddet, alt imens Ellen og Kourtney fortalte hende de glædelige nyheder.

- Hvad laver vi her, Ellen? Lad os komme afsted, udbrød Kris Jenner, da hun fandt ud af, at hun snart får endnu et barnebarn.

Hele seancen er sat op af Kourtney Kardashian og Ellen DeGeneres, som skynder sig at forklare tingene grundigt, så den populære mormor ikke misforstår noget.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/kourtney_kardashian_6.jpg
 (Foto: MEGA)

Nyheden blev afsløret af Kims søster Kourtney Kardashian (Foto: MEGA)

- Ingen andre vidste det, så vi var nødt til at gå stille med det. Men ja, rugemoderen er gået i fødsel, og det er derfor, Kim er på hospitalet, forklarer Ellen for rullende kameraer.

null

At holde på sådan en hemmelighed kan tit være svært for Kardashian-familien. De skal nærmest bare slå en prut, også går verdenspressen i breaking-mode. Derfor tager Kourtney og Kris hurtigt deres forholdsregler.

- Ingen noget endnu, så alle jer blandt publikum, i må ikke sige det til nogen, siger Kourtney ud til folket, inden bliver afbrudt af mor:

- Ja, i skal ikke tweete noget eller slå det op nogen steder, lyder det med et smil fra Kris Jenner.

Kim Kardashian West og Kanye West har i forvejen børnene North, Saint og Chicago sammen. Snart bliver familien altså udvidet fra fem til seks.

null

Sponsoreret indhold