Kendte22. oktober 2022

Kanye West sammenlignes med Hitler

Den kontroversielle rapper bliver nu sammenlignet med Adolf Hitler af et amerikansk medie
Kanye West er blevet sammenlignet med Hitler, efter han holdt en slags pressemøde, der tog noget af en drejning, efter sin datters basketballkamp. nbsp;
Kanye West er blevet sammenlignet med Hitler, efter han holdt en slags pressemøde, der tog noget af en drejning, efter sin datters basketballkamp.
 Foto: mcla@broadimage / MEGA

Det er som om, at hver gang rapperen Kanye West kommer ud af en shitstorm, ruller han direkte ind i en ny. Sidste nye var, at Ye havde stoppet sit samarbejde med modegiganten Balenciaga, men nu er der altså nyt.

Pressen, herunder det amerikanske medie TMZ, mødte “Donda”-rapperen, da han fredag aften amerikansk tid forlod datteren North Wests basketballkamp – og her var han ikke bange for at udtale sig til pressen.

Selv fortalte han, at det var Balenciaga, der droppede ham, men at det ikke var noget problem for ham, da han alligevel ikke blev betalt for sit arbejde. Udover at mudre tøj- og taskemærket til, fik han også sendt en sviner mod både LeBron James og hans producer Maverick Carter samt podcastværten N.O.R.O, der har podcasten “Drink Champs”.

Svineren kom, efter LeBron og produceren Maverick tilbagetrak afsnittet af deres talkshow “The Shop”, hvor Kanye var med, fordi de ikke ønskede at give ham en platform, hvorfra han kunne komme med “hadefuld tale”. Det samme gjorde N.O.R.O. i sin podcast, hvor “Flashing Lights”-rapperen kom ud på et antisemitisk spor, hvor han blandt andet beskyldte jøder for at styre Hollywood og ødelægge ham.

Tidligere er Ye blevet kaldt ud for at komme med mange af de samme teorier om jøder, som Hitler talte om, og da han i fredags mødte pressen, kom endnu en udtalelse, der kan kategoriseres som nazistisk.

Han hævdede, at enhver modreaktion mod musikeren og designeren skete på foranledning og opfordring fra det jødiske folk. Han henviste blandt andet til den administrerende direktør for talentbureauet Endeavour, som har opfordret til at droppe alle forbindelser med Kanye West.

Han var kommet for at støtte sin datter, men han endte med selv at løbe med opmærksomheden efter kampen. 
Han var kommet for at støtte sin datter, men han endte med selv at løbe med opmærksomheden efter kampen.
 Foto: Snorlax / MEGA

– Så får i Ari Emanuel til at bede folk om ikke at lave forretninger med mig. Sådan har denne by kørt i så lang tid. De vil få dig til at tie stille for enhver pris, sagde han blandt andet.

I artiklen fra TMZ, der forklarer hele seancen, står der også: “Denne nye påstand – at enhver, der fordømmer ham, kun gør det på foranledning af det jødiske folk – er PRÆCIS, næsten ord for ord, hvad Hitler og nazisterne sagde, hver gang der var international modstand mod deres taktik.”

I det mildest talt absurde interview afslutter Ye med at sende en fødselsdagshilsen til ekskonen Kim Kardashian, som den fredag fyldte 42 år. Hun var også til samme kamp for at se parrets datter spille basketball, men de snakkede ikke med hinanden.

Kim Kardashian kom og gik, uden at have udvekslet et ord med eksmanden. 
Kim Kardashian kom og gik, uden at have udvekslet et ord med eksmanden.
 Foto: Snorlax / MEGA

Sponsoreret indhold