Kendte29. september 2022

Kanye West overrasker med nyt look: Er han blevet til Kris Jenner?

Fans af den 45-årige rapper er endnu en gang efterladt i forbavselse over hans nyeste påfund på det sociale medie Instagram
Kanye West
Kanye West har det med at overraske – og forarge.
 Foto: MEGA

De seneste år har bestemt ikke været de nemmeste for den 45-årige rapper og verdensstjerne Kanye West, der jo for tiden kun går under navnet Ye.

Forholdet til Kardashian-Jenner-klanen har bestemt ikke været den bedste, og hans seneste udmelding på sin Instagram-profil har derfor efterladt hans mere end 17 millioner følgere i lettere forbavselse og chok.

Sent onsdag aften valgte han nemlig at skifte sit profilbillede på sin Instagram, så det nu er Kris Jenners ansigt, der er at finde på profilen.

Artiklen fortsætter under billedet

Kanye West
Kanye West overraskede med et 'nyt look' onsdag aften.
 Foto: Instagram

Flere kunne kort efter spekulere i, hvorvidt det nye look kom i kølvandet på den seneste strid, sangeren har haft med momangeren, Kris Jenner.

Tidligere på måneden lød det blandt andet fra ham, hvordan han mente, Jenner havde lokket sine døtre, Kim Kardashian og Kylie Jenner til at posere i det afklædte Playbog-magasin.

Han valgte i samme omgang at poste et billede af Victoria Villarroel, der er tætte venner med Kylie Jenner, med teksten: “Lad ikke Kris Jenner få dig til at posere i Playboy, som hun gjorde med Kylie og Kim”.

Af denne grund mener flere, at dette er årsagen til, Ye nu har skiftet sit profilbillede.

Artiklen fortsætter under billedet

Kris Jenner
Flere mener, Kris Jenner og Kanye West har det ekstra svært med hinanden.
 Foto: MEGA

Ifølge Daily Mail skulle rapperen dog efterfølgende have forklaret sit ’nye look’ med følgende:

– Jeg postede Kris med tanke på fred og respekt. Lad os ændre narrativet, skrev han på sin story, som han siden har slettet.

Artiklen fortsætter under billedet

Kanye West
Kanye West delte denne tekst i sin story kort efter sit opdaterede profilbillede.
 Foto: Instagram

Torsdag morgen er Kris Jenner da også fortsat Yes profilbillede, mens hans feed på Instagram endnu en gang er tømt fuldstændig for alle tidligere opslag.

Sponsoreret indhold