Kendte1. oktober 2022

Kanye West giver ALDRIG op: Vil vinde Kim Kardashian tilbage

Gammel kærlighed ruster aldrig. I hvert fald ikke, hvis det står til den 45-årige rapper Kanye West
Hele verdens Kimye er for længst fortid. Alligevel har Kanye ikke i sinde at give op.
Hele verdens Kimye er for længst fortid. Alligevel har Kanye ikke i sinde at give op.
 Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix

Siden Kim Kardashian, 41, i februar 2021 søgte om skilsmisse fra den succesfulde ordsmed, har forholdet mellem de to virket mere end almindeligt kaotisk.

Kanye West har ad flere omgange udbasuneret sine holdninger om sin realityekskones måde at opdrage parrets fire børn på – men også Kim Kardashians tidligere forhold til den 28-årige komiker Pete Davidson samt momager Kris Jenner, 66, har fået en tur i Instagram-møllen.

For ganske nyligt stillede den amerikanske rapper og designer op til et stort interview med Good Morning America, hvor han satte ord på alt fra sit brug af sociale medier til sit forhold med realitydronningen Kim Kardashian. Og særligt netop Kim fik både en undskyldning masser af kærlige ord med på vejen:

– Det her er moren til mine børn, siger West i et klip fra interviewet.

– Og jeg undskylder for den stress, jeg har forårsaget, lød det fra “Donda”-rapperen.

Artiklen fortsætter under tweetet …

Kanye venter på Kim

Selv om Kanye både har datet og er blevet spottet i selskab med forskellige kvinder siden bruddet fra sin Kardashian-eks, så tyder noget altså på, at Kim stadig er rapperens helt store kærlighed:

– Kanye har ikke givet op på at finde sammen med Kim igen. Kanye forstår, at det ikke kommer til at ske nu eller i nærmeste fremtid, men han ved, at de altid vil være i hinandens liv lige meget hvad, lyder det angiveligt fra en kilde tæt på Kardashian-familien, skriver Hollywoodlife.

Kilden fortæller videre, at Kanye, trods sine mange kontroversielle posts på de sociale medier, aldrig har haft til hensigt at såre nogle. Samtidig understreger vedkommende, at Kanye ville gøre det om, hvis det var muligt.

I krig med Kris

For ganske nyligt blev flere af rimsmedens 17 millioner Instagram-følgere mere end almindeligt forbavsede, da han på sin Instagram-profil ændrede sit profilfoto til et med Kris Jenners ansigt.

Selv om spekulationer efterfølgende lød på, at Kanyes nyeste “stunt” kom i kølvandet på den seneste strid mellem rapperen og momager Kris, så skulle Kanye ifølge Daily Mail efterfølgende have forklaret sit “nye look” med følgende:

– Jeg postede Kris med tanke på fred og respekt. Lad os ændre narrativet, skrev han på sin story, som han siden har slettet.

Tidligere på måneden delte hr. West ellers sit syn på, hvordan han mente, Kris Jenner havde lokket sine døtre, Kim Kardashian og Kylie Jenner, til at posere afklædte i Playbog.

I samme omgang postede han således et foto af Victoria Villarroel, der er tætte venner med Kylie Jenner, med teksten: “Lad ikke Kris Jenner få dig til at posere i Playboy, som hun gjorde med Kylie og Kim”.

Sponsoreret indhold