Kendte16. juni 2020

Kanye West bliver konkurrent til Kim: Vil starte sit eget make up-mærke

Det lader til, at rapper og modemand Kanye West pønser på at udvide butikken
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega653088_003_1.jpg
 Foto: MEGA

Ligesom kvinderne i svigerfamilien har den amerikanske rapper Kanye West tænkt sig at tilføje "make up-mogul" til det allerede imponerende CV, der tæller både hiphop-producer, tøjdesigner - og ja, sågar kunstmaler.

Det skriver TMZ, der har fået fingrene i juridiske papirer, hvori det skulle stå klart, at rapperens brand "Yeezy" snart også vil dække over en række hudpleje- og make up-produkter.

Det drejer sig ifølge mediet om både make-up, falske øjenvipper, ansigstmasker, neglelak, cremer, badeartikler, olier, barbering, hårpleje samt parfumer og andre duftartikler. Så altså ikke så lidt endda.

Det ligger, som de fleste ved, allerede til familien helt tæt på Kanye at have succes med den slags varer.

Emperiet "Kylie Skin", som rapperens svigerinde Kylie Jenner står bag, blev i 2019 anslået til at have en værdi på intet mindre end 1,2 milliarder.

Dog kom det i magasinet Forbes frem i starten af juni, at Jenner muligvis alligevel ikke kunne kalde sig selv den yngste selvgjorte milliardær på baggrund af hendes make up-forretninger "Kylie Skin" og "Kylie Cosmetics."

Tallene var sminkede, så at sige.

Kanyes kone, Kim Kardashian West, 39, har til gengæld stor succes med sine linjer af blandt andet foundation og dufte under navnet "KKW Cosmetics", så her vil gemalen muligvis kunne få nogle gode salgtips.

Artiklen fortsætter under billedet:

Kim Kardashian og Kanye West med børnene North, Saint og Chicago. Siden af Psalm kommet til. 
Kim Kardashian og Kanye West med børnene North, Saint og Chicago. Siden af Psalm kommet til.
 Foto: All Over Press

Kanye West, der tidligere i år officielt kunne kalde sig milliardær med en formue på i alt 1,3 milliarder dollars, er her fotograferet med tre af de i alt fire børn samt hustru Kim.
(Foto: Mega)

Nyslået milliardær

Uanset hvordan det nye forretningseventyr spænder af for den verdensberømte rapper, så er der rigeligt plads til at træde ved siden af.

Kistebunden er solid hos West, der allerede står bag et af de mest succesfulde retailvirksomheder i dette årti - nemlig sneakerslinjen "Yeezy", som ifølge Forbes er svimlende 1,26 milliarder dollars værd.

Rapperens personlige formue gjorde, at han fra april 2020 officielt har kunne kalde sig milliardær.

Uanset om pengepungen har godt af udvidelsen af "Yeezy"-butikken, kan det være, at det er mindre godt for parforholdet, nu da Kanye og Kim skal være en slags konkurrenter inden for samme felt.

I hvert fald har parret, der har børnene North, Saint, Psalm og Chicago, oplevet en smule knas i kærligheden og familielivet i løbet af coronakarantænen.

Sponsoreret indhold