Kendte15. februar 2022

Kanye giver ikke op: Sender vanvittig Valentines-gave til Kim

Den perfekte valentinsgave - til eks'en? Hedder man Kanye West kan mindre end en specialdesignet pick up-truck med et lad fuld af roser ikke gøre det
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Internettet er ikke i tvivl:

Rapperen Ye er ude i ren og skær psykotisk og besidderisk adfærd, når han sender et helt lad fyldt med roser til sin ekskone Kim, mens han i øvrigt bruger al sin tid på at sende lidet flatterende gloser afsted mod hende, den nye mand i hendes liv – Pete - samt alle dem der drister sig til at støtte dem.

På siden af den specialdesignede mørke bil har Kanye fået skrevet det korte, men præcise, budskab til sin savnede eks:

- My vision is krystal klear – formentlig med reference til familieklanen Kardashians forkærlighed for k’er.

Hvad der kunne ligne den ultimative kærlighedserklæring, får en sær bismag, når man for eksempel lige tager med i ligningen, at Kanye og hans nye flamme gennem to måneder, Julia Fox, netop har gjort det forbi med hinanden.

Nå ja, og at han stort set bruger al sin tid på at svine alle omkring Kim og Pete til på de sociale medier.

Artiklen fortsætter under billederne:

https://imgix.seoghoer.dk/fllw0hpuyaibtmr.jpg
 Foto: Instagram

Kim Kardashian var selvfølgelig tagget i opslaget - vi skal jo helst ikke være i tvivl om modtageren af denne voldsomme gaves identitet (Foto: Instagram)

https://imgix.seoghoer.dk/fllr3laxsainjiq.jpg
 Foto: Instagram

"My vision is krystal klear" står der på bilen og i det nu slettede opslag. Vi er nu ikke så sikre på, at Kanye tænker helt klart. (Foto: Instagram)

Ligger i "krig"

Kanye og ekskonen Kim har haft et rodet forløb, der strækker sig helt fra oktober, hvor Kardashian-stjernen pludselig flettede fingre med ”SNL”-kiddet Pete Davidson.

Herefter fandt også rapperen sin erstatning for hustruen gennem seks år i form af skuespillerinden Julia Fox.

Men udover deres respektive datingeventyr, så er der bestemt andre ting, der har gjort det vanskeligt for Kim og Kanye at bevare freden mellem dem.

Der faldt eksempelvis ikke i god jord hos ”Donda”-rapperen, at Kim lod deres fælles ældste datter oprette en TikTok-profil, ligesom han tilsyneladende heller ikke følte sig helt velkommen nok til en fødselsdag for Chicago på fire år.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/kanye_west_sletter_alt.jpg
 (Foto: MEGA)

Kanye har et langt og imponerende katalog af tidligere Valentine-gaver til eks'en Kim bag sig. Nu kan kan så tilføje en truck fuld af blomster til listen. (Foto: MEGA)

"Love-bombing"

West har flere gange bragt bønner ind i sine talrige opslag – som han bliver ved med manisk at slette igen – når han har omtalt sin ekskone og familien.

Mandag kom det frem, at Julia Fox havde sendt et like i retning af 41-årige Kim Kardashian, og på den måde var det nærliggende at konkludere, at den stormfulde romance mellem Fox og West er fortid.

På de sociale medier er der bestemt flere forskellige meninger om Kanyes rose-stunt.

- Det er bogstaveligt talt kærligheds-bombardement af fineste skuffe. Jeg håber, han snart får hjælp, skriver en Twitter-bruger, mens en anden påpeger, at Kanye med den overdådige gave har aktiveret ”stalker mode.”

Andre mener, det er en flot Valentinsgave fra den standhaftige - og lettere ustabile – rapper.

Sponsoreret indhold