Kendte 12. oktober 2021

Kamp om løvepladserne: Ud med en mand

Birgit Aaby melder sig klar til en ny runde i “Løvens hule” – men hvem skal så ud?
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Timingen er helt rigtig. Der er i disse år en forventning om en ligelig kønsfordeling i hver en afkrog af samfundet, men i “Løvens hule” er der kun én kvindelig investor – og fire mænd.

Men nu melder den tidligere løvinde Birgit Aaby, 53, sig klar til at rette op på den skæve kønsfordeling. Dronningen af spand, vand og sæbe vil gerne tilbage til det populære iværksætterprogram på DR1.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

– Jeg synes, Jacob har givet rigtig meget til det program, siger Birgit Aaby om Jacob Risager, 44 – men kan det så være Christian Arnstedt, hun vil sparke ud af “Løvens Hule”? (Foto: Dan Mariegaard)

– Jeg er ikke blevet spurgt, men jeg er klar til at tage en sæson til. Jeg er klar til at lave nogle investeringer, siger Birgit Aaby til Ekstra Bladet.

Vild med Jacob

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: DR: Per Arnesen)

Birgit Aaby er også begejstret for 52-årige Jan Lehrmanns indsats – og hun mener, at der godt kunne være flere kvinder end blot Mia Wagner, 43, i  programmet. (Foto: DR: Per Arnesen)

– Jeg synes, de andre gør det godt. Jeg er vild med Jacob og Lehrman. Jeg skal ikke fremhæve nogen, men jeg synes, Jacob har givet rigtig meget til det program. En ville jo også skulle ud, og det ved jeg ikke, hvem det skulle være, men der kunne godt være flere kvinder.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: DR/Per Arnesen)

Jesper Buch, 46, forlader næppe “Løvens hule”, som han har deltaget i, siden programmet startede. (Foto: DR: Per Arnesen)

Dermed skal man være både døv, blind og ubegavet for ikke at fatte, at Birgit Aaby går direkte efter struben på den 33-årige Christian Arnstedt. I hvert fald freder hun med sin udtalelse Jacob Risgaard, Jan Lehrmann og flokkens foreløbig eneste kvinde: Mia Wagner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: DR: Per Arnesen)

Er pæne Christian Arnstedt i stand til at bide fra sig, når Aaby går efter hans plads? (Foto: DR: Jenny Louise Vestergaard)

At Birgit Aaby skulle ønske at skubbe Jesper Buch ud af hulen, virker usandsynligt. For det første er de begge investorer i den samme tøjvirksomhed, og for det andet er både DR og Birgit Aaby klar over, at den bramfri Buch er programmets alfaløve, som ikke forlader sin stol uden kamp.

Sponsoreret indhold