Kaitlynn Carter overrasker: Havde eks-svigermor med til babyshower

Foto: MEGA

Et års ægteskab blev det til mellem den 33-årige tv-stjerne Kaitlynn Carter og realitystjernen Brody Jenner, 38, inden de i 2019 annoncerede, at de skulle skilles.

Siden har Carter fundet kærligheden til en ny mand, Kristopher Brock, som hun mødte tilbage i starten af 2020. Kun kort tid efter, de begyndte optagelserne til den anden sæson af ”The Hills: New Beginnings”, hvorfor faste seere af realityserien for kun få måneder siden kunne se, da han og Brody Jenner mødte hinanden for første gang.

Artiklen fortsætter under billedet

Kaitlynn Carter og Brody Jenner mødte hinanden første gang tilbage i 2013. De blev gift i 2018, men skilt igen i 2019. Foto: MEGA

Her lod det ikke til, at Jenner var ekstatisk over at møde sin ekskones nye kæreste. Men det lader nu til, at båndene mellem Carter og Jenner-familien fortsat er intakt.

Dette til trods for, at Kaitlynn i juni måned kunne afsløre, at hun og Brock venter deres første barn.

Babybulen er siden kun blevet større, og for nylig kunne tv-stjernen fejre den kommende familieforøgelse med alle dem, hun har kær. Inklusiv sin eks-svigermor.

Det afslører hun på sin Instagram-profil, da hun onsdag delte en række billeder fra sin babyshower.

- Jeg ønskede virkelig et babyshower, der var mere som en fest, og det var lige, hvad jeg fik! Tak til min mor og venner for at arrangere så mindeværdig en dag. Det var helt specielt at have alle samlet ét sted igen, skriver hun blandt andet til billederne, der viser hende stråle med både veninder og tidligere svigermor.

Artiklen fortsætter under opslaget

Carter har endnu ikke afsløret, hvornår hun har termin, men ud at dømme på bulen, kunne det godt tyde på, at den lille ny kan nedkomme hvornår som helst.

Et drømmebarn

Det bliver Carters første barn, mens det for hendes kæreste, Kristopher Brock allerede er far til sønnen Charlie fra et tidligere forhold.

Trods de to kun har dannet par lidt mere end et år, så stod det allerede tidligt klart for dem, at de gerne ville danne familie sammen.

Noget som Carter tidligere har givet udtryk for, hun ønskede, da hun var gift med Brody Jenner.

- Da jeg begyndte at date igen, var det enormt vigtigt for mig at finde en, der havde de samme ønsker og mål i livet som jeg selv. Så vi snakkede ret tidligt om børn og fandt hurtigt ud af, hvordan vi begge havde det, har hun tidligere fortalt i podcasten ”The Hills”.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

- Det er noget, jeg virkelig har ønsket længe, så da jeg fandt ud af, at jeg var gravid, blev jeg faktisk ret overrasket, men på en god måde selvfølgelig, fortæller hun videre.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close