Kendte4. august 2023

Kærlighedsskandalen fortsætter: Ariana Grande hev manden på dobbeltdates med kæresten

Sangerindens nye forhold til Broadway-stjerne opstod tilsyneladende for næsen af hver deres respektive ægtefæller
Ariana Grande
Ariana Grandes kærlighedsliv er yderst dramatisk i øjeblikket.
 Foto: Ritzau Scanpix

Hvis du har svært ved at følge med i Ariana Grandes kærlighedsliv, så er det helt forståeligt, for det har i den grad været propfyldt med drama på det seneste.

Og nu er der kommet endnu flere slibrige detaljer frem.

Til dem der først har brug for en lille opsummering, så kan det kort fortælles, at det for nyligt kom frem, at sangerinden skal skilles fra sin mand, Dalton Gomez, og at hun i stedet har fundet sammen med Broadway-stjernen Ethan Slater.

Han havde dog stadig en kone og en lille søn derhjemme, da sidstnævnte nyhed brød ud, hvilket konen selvsagt ikke var særligt begejstret for.

Nu viser det sig da også, at konen ved navn Lilly Jay har rigtig god grund til at føle sig snydt og bedraget, for hendes mands romance med Ariana Grande er måske sket lige for næsen af hende.

2018 Tony Awards - Red Carpet Radio City Music Hall, NY. 10 Jun 2018 Pictured: Ethan Slater, Guest. Photo credit: RCF / MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342 (Mega Agency TagID: MEGA237940_007.jpg) [Photo via Mega Agency]
Ethan Slater og hans kommende ekskone Lilly Jay.
 Foto: MEGA

I hvert fald skriver Page Six, at Ariana Grande og Dalton Gomez var på flere dobbeltdates sammen med Ethan Slater og Lilly Jay, inden sangerinden og Broadway-stjernen smed hver deres ægtefælle på porten.

Romancen mellem Ariana Grande og Ethan Slater opstod angiveligt under optagelserne til filmen "Wicked", og ifølge det amerikanske medie fandt deres dobbeltdates sted i den forbindelse.

Her besøgte både Lilly Jay og Dalton Gomez nemlig ofte deres bedre halvdele på settet, og så gik de alle fire ud og spiste sammen.

Ifølge en anonym kilde var Ariana Grande og Ethan Slater ellers på ingen måde hemmelige omkring deres romance på settet.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-07-26/dshg.png
Grande og Slater mødte første gang hinanden under filmoptagelserne til "Wicked". Filmen forventes at have biografpremiere næste år.
 Foto: Instagram/michelleyeoh_official

- De kunne ikke holde fingrene fra hinanden, selvom han burde have været lykkeligt gift med Lilly. De blev også set kysse på en pub, lyder det fra kilden.

Nyheden om Ariana Grandes skilsmisse kom ud i midten af juli.

Mens sangerinden kun nåede at være gift med sin ægtefælle i to år, så har hendes nye fyr, Ethan Slater, været gift med sin i mange år, og de blev sidste år forældre til en lille dreng.

Broadway-stjernen anmodede om skilsmisse fra sin kone ugen efter, at nyheden brød ud om hans og Ariana Grandes romance.

- Ariana er den egentlige historie. Hun er ikke en girl's girl, har hans kommende ekskone, Lilly Jay, tidligere udtalt til Page Six om det opsigtsvækkende kærlighedsdrama.

- Min familie lider bare af følgeskaderne, sagde hun videre og tilføjede, at hun lige nu kun vil fokusere på sin søn og at være "en god mor".

Sponsoreret indhold