Kendte26. maj 2021

Kærlighed ved første blik: BS Christiansen og Karin Slot flyttede sammen efter en uge

Nogle gange slår kærligheden ned, og så ved man det bare. Sådan var det for Karin Slot Christensen og BS Christiansen, da de mødte hinanden for første gang
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/microsoftteams-image.png
 Foto: Aller Media DK

Der var ingen tvivl, da Karin Slot Christensen mødte den folkekære jægersoldat, BS Christiansen, for 24 år siden.

Hverken hun eller BS havde tid eller lyst til en meningsløs affære, og derfor hoppede de direkte ud på dybt vand med hinanden i hænderne.

På helt utrolig vis gik der ikke meget mere end en uge fra parret mødtes for allerførste gang, til de besluttede sig for at flytte sammen.

Det fortæller Karin Slot i et stort interview med ALT for damerne i denne uge.

Det første møde mellem dem fandt sted på Nordisk Film, hvor den dengang 28-årige Karin Slot arbejdede som tilrettelægger.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2021-05-26_kl._15.33.34.png
 Foto: Peter Grosen

24 års ægteskab er det indtil videre blevet til for Karin Slot Christensen og BS Christiansen, der flyttede sammen efter få dage. (Foto: Peter Grosen)

Ved et tv-møde fik hun på tomandshånd god mulighed for at lære jægersoldaten bedre at kende, og dagen sluttede med, at de aftalte at ses til firmajulefrokosten få dage senere.

- Jeg tænkte, at jeg ikke kunne bære, hvis han bare ville have en affære med mig, så jeg meldte klart ud og sagde til ham: ”Hvis det, jeg mærker – og det, du også mærker – bliver til kærlighed, så skal du vide, at jeg er sådan en, der vil giftes og have børn, for jeg er ikke til pjat”, siger hun i interviewet og fortsætter:

- Og så lænede han sig frem og sagde: ”Det er jeg heller ikke”.

Og så nemt var det. Samme weekend rykkede BS sine ting ind i Karin Slots lejlighed, og siden da er det blandt andet blevet til to børn og et langt ægteskab. BS har desuden to børn fra et tidligere ægteskab.

For den populære tv-soldat er der ingen tvivl om, at man ikke skal tage parforholdet for givet.

- Jeg kan godt lide at sammenligne et godt parforhold med et bål. Der skal gnister til at tænde et bål, og så skal det passes, skærmes for vinden og vedligeholdes. Hvis man forlader et bål, går det ud. Man er nødt til at bære tørt nærende brænde til bålet – og holde øje med, at den dyrebare flamme brænder godt. Sådan er det også med kærligheden, har BS tidligere udtalt til SE og HØR.

Sponsoreret indhold