Kendte22. juni 2020

Kæresten går ikke i små sko

Caroline Flemings kæreste belønner sig selv med stort millionbeløb.
https://imgix.seoghoer.dk/caroline_4.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Hvis Caroline Fleming skulle komme i tvivl om, hvorvidt kæresten Carsten Friis har råd til at invitere hende ud, så kan hun bare kaste et blik på 2019-regnskabet for hans anpartsselskab Wiva Holding.

Pengene væltede sidste år ind hos den 49-årige erhvervsmand og medejer af skokæden Billi Bi.

Takket være andele i fodtøjsfirmaerne Fransi og Billi Bi samt i modefirmaet Herskind løb overskuddet i Wiva Holding op i 24.750.415 kr. før skat.

Skatten af det enorme beløb er på knap en million kr.: 962.577 kr.

Overskuddet efter skat havner dermed på knap 23,8 mio. kr.

Carsten Friis går ikke i små sko, når der skal udloddes udbytte. Han belønner sin fremragende indsats med at udbetale 4 mio. kr. til sig selv.

Formuen i Wiva Holding var ved årets udgang over 56 mio. kr.

Til sammenligning er formuetallene i selskabet, som bestyrer den 44-årige eksbaronesses familieejendom Valdemars Slot på Tåsinge blodrøde: minus 5,9 mio. kr.

Selskabet Valdemars Slot Gods A/S ledes af Carolines søster Duddi og svogeren Nikolaj Albinus og det seneste regnskab for familieslottet Valdemars Slot - for 2018/19 - blev afsluttet med et underskud på 2,8 mio. kr.

Trods den elendige drift på det gældsramte Valdemars Slot, så fortsætter Caroline Fleming livet på 1. klasse. Hun købte for få måneder siden et hus i Hellerup. Pris: 24,5 mio. kr.

Kæresten Carsten Friis bor på Vedbæk Strandvej - i en villa, som han i 2011 betalte 16.750.000 kr. for.

Sponsoreret indhold