Kendte13. august 2021

Kæmpejubel: Cana Buttenschøn færdig med kræftbehandling

For præcis en måned siden afslørede den nybagte mor, blogger og influencer, at hun havde fået konstateret livmoderhalskræft
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/zulu_awards_2019_tsl_20190207_0171.jpg
 Foto: Thomas Laursen

I forbindelse med fødslen af sin lille datter opdagede lægerne nemlig en kræftknude i livmoderen. Og knuden var faktisk så stor, at det var umuligt for Cana at føde sin lille datter vaginalt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/firmafesten_tsl_20200205_0065.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Cana Buttenschøn danner par med Simon Thrane, som i begyndelse af juli måned var på knæ. Cana sagde naturligvis KÆMPEja, og parret skal nu giftes. (Foto: Thomas Laursen)

Men selv om den sidste tid har været mere end almindelig turbulent, så har Cana nu heldigvis gode nyheder:

- FÆRDIGBEHANDLET! Jeg er tæske-træt, rørstrømsk og forpustet ovenpå de seneste to måneders vanvidsforløb, som tilmed sluttede af med et konfettirør af komplikationer, men ikke desto mindre, så er jeg simpelthen færdig med den behandling, som de dygtige læger på Riget til stadighed heldigvis mener kan slå kræften ihjel og gøre mig rask! Hallelujah!, lyder det blandt andet i et opslag på Instagram, hvor Cana Buttenschøn deler et foto af sig selv i en hospitalsseng med sin lille datter i favnen.

Artiklen fortsætter under billedet …

Én af konsekvenserne ved kræftbehandlingen var, at den nybagte mor måtte undlade af amme sin nyfødte datter.

Men det må hun heldigvis nu, vidner endnu et Instagram-opslag om:

- Det bedste ved at være færdig med kemo og stråler? Der er selvfølgelig mange ting; og det faktum at jeg igen kan give amningen et skud, ligger så absolut i toppen! (Også selvom jeg godt ved, at det ikke nødvendigvis kommer til at lykkes), lyder teksten til opslaget med fotoet af en ammende Cana.

Sponsoreret indhold