Kendte9. juli 2021

Kæmpe smæk til Lukas

Sangerens indtjening styrtdykkede
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selv om Lukas Graham har vadet fra den ene succes til den anden, så vokser træerne ikke ind i himlen, når der er coronakrise.

For sidste års aflysning af koncerter har haft stor betydning på hans indtægter.

Indtjening falder

Det viser det netop offentliggjorte regnskab fra det af hans selskaber, der står for ’indspilning, produktion samt salg og distribution af musik’, der om noget er Lukas’ kerneforretning.

I 2019 lød bruttofortjenesten på 8.755.192 kroner, men sidste år dalede den til 5.291.733 kroner, hvilket betød, at han gik mere end tre millioner kroner ned i indtjening.

Covid-19 koster dyrt

Og Graham giver da også krisen skylden for den dalende indtægt.

- Selskabet har i året været påvirket negativt af virkningerne af Covid-19, som følge af aflyste koncerter og festivaler, skriver han i regnskabet.

Han har da heller ikke høje håb for 2021.

- Vores forventning til 2021 er i høj grad påvirket af Covid-19 restriktionerne, da det ikke har været muligt at afholde koncerter i første halvår af 2021, hvorefter det kun vil være muligt at afholde koncerter i begrænset omfang.

- Ledelsens forventning er derfor at selskabets omsætning og indtjening i 2021 vil være negativt påvirket af Covid-19.

Har stadig penge

Lukas behøver dog ikke at frygte for, om han kan passe på sin familie på den korte bane.

Opsparingen i firmaet er på 4.661.001 kroner, og de tre ansatte i firmaet fik til sammen 3.350.718 kroner i løn, hvor Lukas Graham uden tvivl har været den bedst lønnede.

Sponsoreret indhold