Kendte5. august 2020

Lukas Graham-stjerne snydt via Airbnb: Svindlet for 200.000

Airbnb er ikke lutter ferie og gode oplevelser. Trommeslageren i Lukas Graham, Mark "Lovestick" Falgren, blev nemlig svindlet for 200.000 kroner, efter at have lejet sin lejlighed ud
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20200104_cfi01680.jpg
 Foto: Claus Fisker

Et langt mareridt er endelig slut for Lukas Graham-trommeslageren, Mark "Lovestick" Falgren.

For præcis et år siden lejede han sin lejlighed på den populære tjeneste Airbnb, men det ville han nok ønske, at han aldrig havde gjort.

For hvor andres største problemer er manglende rengøring eller en smadret vase, var superstjernens problemer noget større.

- I dag for præcis et år siden lejede jeg min lejlighed via Airbnb. Det viste sig, at lejeren stjal min identitet, imens han boede her og lånte 200.000kr i mit navn, indleder Mark et opslag på sin Instagram-profil.

Personen, som trommeslageren altså lod bo i sin lejlighed mod betaling, lod altså som om, at han var Mark, mens han boede der og udnyttede det økonomisk.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20180527_mho6595.jpg
 Foto: Martin Høien

Mark Falgren har siddet bag trommerne i Lukas Graham siden starten og indtil nu, hvor bandet er kendt i hele verden, og kongehuset er blandt deres største fans (Foto: Martin Høien)

Efter et helt år med masser af frustration, fortvivlelse og raseri kan Mark nu langt om længe ånde lettet op.

- I dag kan jeg så fortælle, at Østjyllands politi har ringet til mig og fundet gerningsmanden, fortæller han.

Yderligere afslører det rytmiske geni, at han har brugt utallige timer bag skrivebordet og computeren for at hjælpe politiet med at finde frem til gerningsmanden.

- Mange timer på mails, frustrerende opkald til kreditorer, som ikke ville lytte men ville have mig til at betale, og utrolig meget papir arbejde er nu slut for mit vedkommende, og jeg kan nu endelig komme videre. Tak, slutter trommeslageren af.

Du kan se opslaget her:

Sponsoreret indhold