Kæmpe offer: JLo valgte familien

(Foto: MEGA)

Som stjerne kan man ofte vælge og vrage mellem diverse jobtilbud, men nogle gange kan det også være nødvendigt at takke nej til en stor mulighed.

Det blev Jennifer Lopez nødt til, da hun sidste år fik tilbudt en stor filmrolle.

Skuespiller- og sangerinden afslører, at hun efter en tung arbejdsbyrde havde brug for tid med sine børn og sin forlovede, og at hun derfor afslog en kæmpe chance.

Heldigvis for JLo var hun så ønsket i den kommende stripperfilm "Hustlers", at instruktør Lorene Scafaria valgte at udskyde optagelserne og på den måde overtale stjernen til alligevel at være med.

- Det var meningen, vi skulle lave den sidste sommer, og jeg havde arbejdet så meget. Jeg havde det sådan: "Jeg er nødt til at blive hjemme med mine børn og Alex, siger Jennifer Lopez i et interview med Variety, som hun er på forsiden af.

JLo har tvillingerne Emme og Max og bor sammen med sin forlovede Alex Rodriguez, der har døtrene Natasha og Ella.

"Hustlers" er en af de mest ventede film i år og er spået til at indtjene 167,3 millioner kroner på premieredagen.

På rollelisten optræder - udover Jennifer Lopez - store stjerner som blandt andre Lili Reinhart (kendt fra "Riverdale") samt de to musikere Lizzo og Cardi B.

Sidstnævnte kender filmens præmis særligt godt, for den handler om en række kvinder, der er ansat på en stripklub og vil tage hævn over deres kunder - og det har den rappende stjerne oplevet på egen krop.

Filmens produktion og instruktion er ligesom rollelisten ledet af kvinder, og den er sat til at blive en bragende succes, efter JLo for kun et år siden skrabede en kæmpe indtjening ind til samme filmselskab, STX, med filmen "Second Act".

"Hustlers" er baseret på en magasinartikel af Jessica Pressler, der hedder "The Hustlers at Scores", og i filmen møder vi en gruppe strippere, som vil hævne sig på nogle Wall Street-ansatte, der har behandlet dem skidt på arbejdet.

Filmen har kostet 20 millioner dollars - 133,9 millioner danske kroner - at producere.

Du kan se traileren til "Hustlers" her:

Filmen kommer i de danske biografer i oktober 2019, men har sin premiere allerede 13. september på Toronto Film Festival.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close