Kendte12. februar 2024

Kæmpe musikchok: Beyoncé annoncerer nyt album og udgiver to nye sange under Super Bowl

Den amerikanske musikdronning overraskede stort, da hun under søndagens Super Bowl-finale kunne afsløre, at hun har et nyt countryalbum på vej
Beyoncé er klar med nyt musik.
Beyoncé er klar med nyt musik.
 Foto: Andrew Harnik/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Travis Kelce ser rødt: Her overfalder han træneren Andy Reid

Praise the Queen Bey!

Mens Taylor Swift og resten af Kansas City Chiefs-universet jubler over sejren efter nattens Super Bowl, så er kan fans af den 42-årige Beyoncé Knowles også juble vildt.

"Single Ladies"-sangerinden har nemlig annonceret, at hun har et nyt album på vej, og mens San Francisco 49ers gav The Chiefs kamp til stregen, udgav den Grammy-vindende megastjerne to nye numre.

Det nye album blev annonceret gennem en reklame for det amerikanske Verizon. Kort tid efter blev der fulgt op med to opslag på Beyoncés Instagram-profil, der gav flere detaljer om countryprojektet.

De to nye numre har fået titlen "Texas Hold 'Em" og "19 Carriages".

Beyoncé, der oprindeligt stammer fra delstaten Texas, har tidligere leget med countrygenren på albummet "Lemonade" med nummeret "Daddy Lessons", men nu bliver nu får hun altså mulighed for at lege med den populære sydstatsmusik på et helt album.

Countryalbummet fungerer som opfølgeren til det succesfulde "Renaissance"-album fra juli 2022, og fans har længe ventet på nyt om "anden akt", efter en udtalelse fra Bey om, at hun havde en såkaldt "three-part era" på vej.

Noget tyder på, at countrymusikken er særligt populær blandt diverse popartister. Det er nemlig ikke mange uger siden, at den 38-årige alternativ-dronning Lana Del Rey kunne afsløre, at hun til marts udgiver sit første countryalbum "Lasso".

Det nye musikalske projekt kommer på gaden den 29. marts.

Hør de nye tracks fra Beyoncé her:

Sponsoreret indhold