Kendte24. december 2019

Kåre Quist er glad: Jule-fri

Når man er travl tv-vært som Kåre Quist, er man vant til, at der bliver arbejdet i højtiden – men ikke i år.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kaare_quist_4.jpg
 (Foto: Birger Storm)

Der er julejubel hos Kåre Quist. For første gang i mange år kan han nemlig holde juleferie som de fleste andre danskere.

– Jeg har faktisk aldrig været så heldig som i år. Det kan være, jeg skal lade være med at sige det, fordi det kan være, det er en fejl. Jeg har juleferie fra den 22. til den 28., og så skal jeg ind og lave en masse nytårs-tv, siger han til SE og HØR.

Men med friheden kommer også en masse forpligtelser. I hvert fald har juleferien gjort, at Quist har inviteret hele familien til jul i Nordsjælland.

– HELE familien kommer. Vi bliver 15! Alt familie, rødkål, and, kirke. Alt er godt. Jeg er for en gangs skyld en populær herre derhjemme ... Tror jeg. Jeg er i hvert fald hjemme, siger han og griner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kaare_quist2.jpg
 (Foto: Lars H. Laursen)

Privat er Kåre gift med Tine Røgind, og parret har sønnen Carl på fem år. (Foto: Lars H. Laursen)

Sønnen slår ham

Når julen er ovre, trækker Kåre i den grad i arbejdstøjet igen. Som sædvanlig er han ankermand, når dronning Margrethe holder nytårstale på årets sidste dag. Det gør samtidig, at nytårsaften aldrig bliver årets vildeste fest.

– Jeg fejrer ikke nytår på samme måde som andre. Når jeg kommer hjem, har jeg stået og frosset på slotspladsen i timevis. Så får jeg et glas vin eller en øl, og så er jeg helt vildt træt. Jeg sidder og kæmper for at holde mig vågen til midnat. Og så skal jeg op dagen efter og arbejde. Nytår er ikke der, jeg lukker nogen fester. Det er tit, at min søn Carl er længere oppe end mig, siger Kåre.

Sponsoreret indhold