Justin og Hailey hylder hinanden: Jeg er så heldig at være din

De sociale medier skal passes, når man er verdens største superstjerne. 

Så selvfølgelig skulle de 148 millioner følgere hos Justin Bieber og de 29,4 millioner følgere hos hustru Hailey ikke snydes for en storladen instagram-hyldest på parrets bryllupsdag. 

Både superstjernen og topmodellen postede strålende sort/hvid-billeder fra deres helt særlige dag, og især den 26-årige Justin Bieber sendte de helt store kærlighederklæringer til sin smukke viv. 

"Hailey Bieber. Jeg er så heldig, at jeg er DIN ægtemand. Du lærer mig så meget hver eneste dag, og du gør mig til en bedre mand. Jeg er fast besluttet på resten af vores liv at være den kvinde, som Gud skabte dig til at være," lyder det blandt andet fra Bieber, som kalder sin brud for "den sødeste pige". 

Stjerneparret blev gift første gang på rådhuset i New York den 13. september 2018. 

Men deres helt store bryllup blev holdt den 20. september året efter - i 2019 - på et kæmpe resort ned til vandet i South Carolina. 

Den 23-årige model Hailey - døbt Baldwin - var langt mere kortfattet i sin tekst til de betagende billeder. 

"For ét år siden holdt vi det bedste bryllup. Jeg ville ønske, jeg kunne genopleve denne dag igen og igen," skriver den blonde skønhed. 

Et af verdens største power-par nød forleden en spadseretur og en omgang morgenmad i West Hollywod

Et af verdens største power-par nød forleden en spadseretur og en omgang morgenmad i West Hollywod (Foto: Mega)

Under gemalens billede tilføjer hun: 

"Min person," ledsaget af en emoji med hjerter i øjnene. 

Hitmageren og hans flotte hustru har ellers haft et turbulent år med både halstatoveringer, overgrebsanklager og forsøg på at redde et helt særligt ægteskab mellem to af deres gode venner. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close