Krimi29. juni 2020

Justin Bieber efter voldtægtsanklager: Det her billede beviser min uskyld

Popprinsen viser, at et gammelt billede af ham i New York, beviser, at han er uskyldig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega596038_001.jpg
 Foto: MEGA

I sidste uge trak det overskrifter, da to kvinder anklagede Justin Bieber for at have begået seksuelle overgreb imod dem.

Dee 26-årige kvindebedårer var dog hurtigt ude på de sociale medier for at mane anklagerne til jorden. Og få dage efter kunne han oplyse, at han havde involveret sit team af advokater, der havde valgt at sagsøge de to kvinder, der står bag anklagerne.

Og nu er det kommet frem, at 26-årige Bieber mener, at et billede af ham sammen med nogle venner i New York viser, at han ikke voldtog en fan. Billedet skulle nemlig være taget på selv samme aften, som kvinden påstår, at Bieber forgreb sig på hende på et hotel.

Det skriver The Sun.

Bieber siger, at han den aften var til Met Gala, hvor han efterfølgende tog til en efterfest hos sangerinden Rihanna, før billedet, der er af ham sammen med to venner foran en madvogn, blev taget.

 • - Dette billede er afgørende for Justin Biebers alibi, fordi det viser, at han blev ud efter Met Gala, og derfor ikke var på hotellet, da det formodede overgreb skulle være sket, siger en kilde ifølge The Sun.

 • - Han kan ringe op til sine venner, som kan bakke hans version af historien op, og forhåbentlig lægge den her sag til hvile.

 • Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2020-06-29_kl._13.19.38_0.png
 • Det er dette billede, der ifølge Bieber, beviser, at han ikke har voldtaget de to kvinder. (Foto: Twitter)

 • I sidste uge skrev fanen på Twitter, at charmøren voldtog hende i 2015. Det nægter Bieber, ligesom han også nægter at have voldtaget en anden fan i Austin i Texas året forinden.

 • Twitterbrugeren, der kalder sig Danielle, påstår, at hun blev ledt til Justin Biebers hotelværelse i Texas efter en koncert.

  Her tiltvang han sig – ifølge kvinden – til at have sex med hende, ”selv om hun adskillige gange bad ham om at stoppe”.

  Den anden kvinde ved navn Kadi påstår, at hun mod sin vilje dyrkede sex med popstjernen året efter i New York.

  • - Jeg adresserer normalt ikke ting, for jeg har fået tilfældige anklager kastet imod mig gennem hele min karriere, men efter at have talt med sin hustru og mit team, har jeg valgt at bryde tavsheden, skrev Justin Bieber på Twitter.

  • - Enhver anklage om seksuelle overgreb skal taget meget alvorligt, og det er også årsagen til, at mit svar var krævet. Men denne historie er faktuel umulig, og derfor vil jeg nu arbejde sammen med Twitter og myndighederne for at få handlet på sagen.

  Sponsoreret indhold