Kendte23. marts 2022

Justin Bieber anklaget for sexovergreb: Nu dropper han søgsmål mod kvinderne

To kvinder valgte i 2020 at anklage verdensstjernen for at have begået seksuelle overgreb mod dem i 2014. Bieber benægtede alt, og valgte efterfølgende at sagsøge kvinderne for de falske anklager
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det sker sjældent, at den 28-årige popstjerne Justin Bieber lader sig påvirke af, hvad der kommer mod ham af anklager.

For han har ”fået tilfælde anklager kastet mod sig igennem hele hans karriere”, kunne han i 2020 udtale, efter to kvinder valgte at anklage ham for at have begået seksuelle overgreb mod dem i henholdsvis 2014 og 2015.

De voldsomme beskyldninger fik ham efterfølgende til at anlægge et vildt søgsmål mod de to personer, hvor han blandt andet krævede knap 133 millioner danske kroner i erstatning.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega831126_005.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Men nu er popstjernen alligevel klar til at lægge sagen bag sig.

Ifølge det amerikanske medie TMZ skulle sangeren angiveligt have bedt dommeren i sagen om at droppe søgsmålet igen.

Grove anklager

Den ene af de to kvinder, som kalder sig Danielle, hævede at Bieber forgreb sig på hende på Four Season-hotellet i Austin, Texas den 9. marts 2014.

Biebers advokater kunne dog kort tid efter fremvise en række vidneudsagn og dokumenter, der beviste, at sangeren ikke boede på hotellet på det givne tidspunkt.

I dokumenterne blev det i stedet beskrevet, hvordan sangeren var sammen med sin daværende kæreste, Selena Gomez, hvor de begge deltog i musikfestivalen South by Southwest, hvor han spontant optrådte med en sang dedikeret til Gomez.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega636323_001.jpg
 Foto: MEGA

Justin Bieber og Selena Gomez datede on og off i flere år. Her er de fotograferet i 2010. Foto: MEGA

Den anden Twitter-bruger, Kadi mente også, at han skulle have forulempet hende – men året efter, altså i 2015. Ifølge hende skulle overgrebet have fundet sted på et hotel i New York, efter Met Gala. Her kunne Justin dog fortælle, hvordan han var med til en efterfest den pågældende dag.

Også disse anklager kunne Biebers advokater kaste på bålet.

Hvorfor Bieber har valgt nu, to år efter, at droppe søgsmålet, vides endnu ikke. Han har ikke selv kommenteret yderligere på sagen på sine sociale medier.

Sponsoreret indhold