Kendte26. juni 2020

Efter anklager om overgreb: Justin Bieber med vildt søgsmål

Popprinsen vil ikke finde sig i de anklager om sexovergreb, som på det seneste har floreret om ham på Twitter
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 26-årige charmør var dog hurtigt ude på sine sociale medier for at bedyre, at der absolut ikke var hold i de yderst alvorlige anklager - og nu gør hitmageren alt, hvad der står i hans magt, for at rense sit navn.

Bieber har nemlig involveret sit team af advokater, og sammen har de valgt at sagsøge de personer, der står bag de to Twitter-kontoer, som har fremturet de alvorlige anklager om sexovergreb. Det skriver det amerikanske ugeblad People.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega683009_001.jpg
 Foto: MEGA

Justin Bieber finder sig ikke i at blive beskyldt for sexovergreb af anonyme brugere på Twitter. Foto: MEGA

I søgsmålet, hvor han kræver knap 133 mio. kr. i erstatning, fremlægger hans advokater en række fakta, der beviser, at sexovergrebene skulle have fundet sted er "faktuelt umulige".

Den ene Twitter-bruger, der står bag anklagerne om sexovergreb, kalder sig Danielle, og hun hævder, at Bieber forgreb sig mod hende på Four Season Hotel den 9. marts 2014.

Biebers advokater fremlægger dog en række vidneudsagn og dokumenter, der viser, at sangeren ikke boede på hotellet på den nævnte dato.

Af dokumenterne fremgår det, at Bieber den aften var sammen med sin daværende kæreste Selena Gomez, hvor de tog til musikfestivalen South by Southwest. Her optrådte Bieber med en spontankoncert, hvor han blandt andet dedikerede en sang til Gomez.

Efter festivalen tog parret hjem til en lejet ejendom, hvor de festede med en gruppe venner. Her kan hans advokater fremvise kvitteringer for, at han har lejet ejendommen og kvitteringer for, at han efterfølgende boede på Westin Hotel.

På samme måde kan Biebers juridiske hold påvise, at den anden Twitter-bruger, der kalder sig Kadi, også lyver om, at popsangeren skulle have forulempet hende.

Sponsoreret indhold