Kendte20. marts 2024

Julie Zangenberg opereret: Har fået fjernet brysterne

Julie Zangenberg fortæller i et opslag på Instagram, at hun har været gennem sin planlagte brystoperation
Opgavebeskrivelse: Åbning af CeriX nye Beauty HouseSted: Købmagergade, KøbenhavnFotograf: Lars H.LaursenJournalist: Camilla Maria JohansenOptagelsedato: 2022.10.27
Julie Zangenberg og kokken Andreas Bagh blev gift sidste sommer.
 Foto: Lars H. Laursen

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg og Andreas Bagh er blevet gift

Julie Zangenberg har tidligere forklaret sine knap 100 tusinde følgere på Instagram, at hun skal have fjernet sine bryster for at minimere risikoen for kræft.

Og det er nu sket.

For onsdag fortæller skuespilleren og forrretningnskvinden i et nyt opslag på det sociale medie, at hun er kommet hjem efter tre dage på rigshospitalet, hvor hun har været gennem den omfattende operation.

Her forsikrer hun, at operationen er gået helt, som den skal, og i samme ombæring sender hun et stort tak til det danske hospitalsvæsnen.

- Hvad jeg sidder mest med lige nu, er en enorm taknemmelighed. Først og fremmest for den enorme professionalisme og varme, jeg mødte fra det kompetente, søde og seje personale på Rigshospitalet.

- Vi har et hospitalsvæsen, der bliver så presset, men det lod de ikke skinne i gennem en eneste gang. Sørgede så utroligt fint for mig på top niveau. Tak. Tak for at jeg kan få denne operation.

Derudover takker hun sin mand, Andreas Bagh, familien og vennerne, der "har været uvigende i deres støtte og hjælp".

Selvom Julie Zangenberg har fået fjernet sine nuværende bryster, så er de blevet erstattet med implantater.

Altmuligkvinden slutter sit opslag af med at opfordre til at støtte og donere til kampene mod sygdomme.

- Det er vigtigt, at vi rækker og ud, og hjælper dem, vi ved har det hårdt. Det er vigtigt, at vi er bevidste om, at et sundt liv, er så stor en gave, som vi ikke må tage for givet, skriver hun.

Læs hele opslaget herunder:

Sponsoreret indhold