Kendte 5. juli 2021

Julie Teglhus afslører: Fik to aborter, før hun blev gravid igen

- Det var så hårdt, fortæller 28-årige Julie Teglhus, der danner par med Rasmus Seebach, om sin første abort to år efter sønnen Holgers ankomst. Senere skulle hun komme ud for endnu en mislykket graviditet, før det lykkedes hende at blive gravid med parrets andet barn
Foto: Dan Mariegaard

I løbet af sommeren bliver popstjernen Rasmus Seebach og kæresten Julie Teglhus forældre for anden gang.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det lykkelige par har allerede sønnen Holger på fire år. Og nu fortæller den 28-årige jurist og journalist, hvordan hun mellem de to graviditeter nærmest blev besat af tanken om at få et barn mere.

Og at denne besættelse førte også en stor sorg og fortvivlelse. Det fortæller hun til bloggen og podcasten ”To The Moon, Honey”.

Selvom de ikke gik målrettet efter endnu et barn efter Holgers anden fødselsdag, så gjorde Rasmus og Julie heller ikke noget for at forhindre det.

To ugers glæde

Ni måneder gik der, før graviditetstesten viste to sikre streger.

- Jeg blev mega glad, men lykken varede kun i to uger, hvor jeg desværre aborterede, fortæller hun, og fortsætter:

- Det kom totalt bag på mig. Det var gået så let med Holger, og jeg havde slet ikke forestillet mig, at jeg skulle være en af dem, der aborterede. Jeg var jo kun 26 år og havde aldrig tænkt, det skulle blive svært at få et til barn. Jeg var helt knust. På trods af hvad jeg kunne læse om aborter og folks velmenende ord om, at det var normalt, så føltes intet af det ’normalt’, fortæller hun, og tilføjer så:

- Det var så hårdt.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Lars H. Laursen

Jeg har altid gerne villet have mange børn. Jeg er selv enebarn og har så længe, jeg kan huske, tænkt, at det var lykken at have søskende – ’mor, far og ’børn’ – ikke barn, fortæller hun desuden til "To The Moon, Honey".
(Foto: Lars H. Laursen)

Hjerteblink

Allerede i sin næste cyklus, blev Teglhus gravid igen. Og hun var lykkelig.

Men også denne gang var der komplikationer, og selvom hun havde set hjerteblink, så begyndte hun pludselig begyndte at bløde.

- Jeg bevarede troen og håbet på trods af blødningen, men til en scanning i uge syv var hjerteblinket pludselig væk. Den abort knuste mig for alvor, lyder det fra 28-årige Teglhus, som efter de to aborter var overbevist om, at hun ikke var i stand til at holde på et foster igen.

Hendes krop og sind var forberedt på at skulle være mor igen. Så selvom hun ”kun” var syv uger henne, tog de to mislykkede graviditeter hårdt på hende.

I marts, på Rasmus Seebachs 41-års fødselsdag, afslørede parret så, at der var gode nyheder i det lille hjem:

- Jeg bliver simpelthen snotforkælet af min smukke kæreste med morgenbord og gaver! Den vildeste gave gemmer hun dog på lidt endnu. Og den er lige så meget til Holger, som får sig en lillebror til sommer, skrev "Natteravn"-hitmageren.

Sponsoreret indhold