Kendte13. april 2021

Rasmus Seebach med trist melding: Alt er aflyst

Der er desværre dårligt nyt fra Rasmus Seebach, som endnu en gang må skuffe sine mange fans pga. de gældende coronarestriktioner
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rasmus Seebach annoncerede for nyligt, at han og kæresten Julie Teglhus venter barn nummer to, men det er ikke lutter gode nyheder, der kommer fra hitmageren.

Sidste år havde den storhittende københavner valgt at glæde sine yngre og ældre fans ved at afholde såkaldte familiekoncerter.

Her var det meningen, at der ville blive lavet en række tiltag, som skulle sikre, at det var mere hyggeligt for familier at tage til koncert med Seebach.

Men pga. corona-pandemien blev de to koncerter i Århus og København aflyst - i stedet blev de rykket til maj i år.

Nu er der dog igen dårlige nyheder til de fans, som havde købt billet til de koncerter.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20190613_wen_-_rasmus_seebach_143-1.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Rasmus Seebach må endnu en gang aflyse koncerter (Foto: Kaspar Wenstrup)

- Jeg har håbet, og jeg har tigget og bedt til det sidste om, at vores familiekoncerter kunne få lov til at blive til noget, siger Seebach i en video på sin Instagram og fortsætter:

- De gældende restriktioner gør desværre, at vi endnu en gang er nødt til at aflyst i Tivoli Friheden i Århus og i Valby i København.

De nye aflysninger rammer den kommende far til to hårdt. Seebach fortæller, at han glæder sig til igen at kunne synge for sine fans.

- Det har jeg selvfølgelig mega nedtur over. Nu skal der gå endnu længere tid, før vi ses, og jeg savner jer simpelthen så vanvittigt meget, siger "Ralle", inden han sluttter af:

- Jeg lover, at når alting bliver normalt igen, så fyrer vi op for den største fest, man nogensinde kunne drømme om. Pas på hinanden, kæmpe kram fra mig.

Se den triste video her:

Sponsoreret indhold