Julie Rugaards store dag: Endelig gift

Julie har været sammen med Mads i seks år. Sammen har de datteren Bjørk. Derudover har Julie datteren Gaia på 14 fra et tidligere forhold.

Julie har været sammen med Mads i seks år. Sammen har de datteren Bjørk. Derudover har Julie datteren Gaia på 14 fra et tidligere forhold.

(Foto: Privat)

Efter at have udskudt den store dag flere gange på grund af coronasituationen kunne Julie “Blå øjne” Rugaard, 42, i weekenden endelig sige ja til Mads Juul ved et intimt bryllup i parrets hjem i Hvidovre.

– Det var en anderledes dag, nu hvor verden ser lidt anderledes ud, men det blev den ikke mindre skøn af. Vi havde inviteret vores forældre, vores søskende og vores søskendes børn, så vi var ikke så mange, og Hvidovres skønne borgmester, Helle, kom og viede os, fortæller nygifte Julie til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Jeg ville bare virkelig gerne giftes med ham, så det betød ikke så meget, om det blev et kæmpestort bryllup eller et lille intimt bryllup, siger Julie Rugaard, 42. Her med manden, Mads Juul, parrets datter Bjørk på knap fire år og Hvidovres borgmester, Helle Moesgaard Adelborg, som stod for vielsen. (Foto: Privat)

Parret havde oprindeligt planlagt et bryllup i april, men da alting lukkede ned, gik de efter 8. august i stedet.

– Men der kunne det så heller ikke være. Og så er der bare gået tid og gået tid, og til sidst blev vi bare enige om, at: “Nu gør vi det bare!”.

Det vigtigste for mig var bare, at vi blev gift – at jeg blev hans kone, og at han blev min mand, siger sangeren og fortæller, at de sidste gæster forlod hjemmet klokken tre om natten.

– Så vi havde også en god fest, ler hun.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close