Kendte4. juli 2019

Julie Berthelsen afslører detaljer om brylluppet

I morgen siger Julie Berthelsen ja til sin kæreste Minik Dahl Høegh, og nu løfter hun lidt af sløret for detaljer om det forestående bryllup
https://imgix.seoghoer.dk/julie_berthelsen.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

I morgen, fredag den 5. juli 2019, er en lykkens dag for den danske sangfugl Julie Berthelsen. Det er nemlig dagen, hvor hun siger ja til at blive gift med sin kæreste håndboldspilleren Minik Dahl Høegh.

Og når de to, som har dannet par gennem de sidste 11 år, siger ja til hinanden, så får deres søn, Casper Nanoq, en ganske særlig rolle. Det afslører Julie Berthelsen på sin Instagram-profil.

"Min smukke, smukke, smukke søn Casper Nanoq. Smuk indeni og smuk udepå. Så empatisk, så omsorgsfuld, så følsom og opmærksom, og så sjov og glad. Han lyser hjemme op med sit væsen. Og fylder os med grin, lykke og kærlighed. På fredag til vores bryllup er han 'best man' og ringbærer", skriver sangfuglen på Instagram.

Og dermed er det alle Casper Nanoq, der får rollen som ringbærer, men altså også best man, når parret siger ja til hinanden i morgen.

Det er lige omkring to år siden, at Julie Berthelsen afslørede, at Minik Dahl Høegh havde været på knæ.

Parret har, udover sønnen Casper Nanoq, også datteren Sia.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/20190223_dm_melodi_grand_prix_231.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Det er efterhånden to år siden, Minik Dahl Høegh var på knæ for Julie Berthelsen (foto: Dan Mariegaard)

Det er ikke længe siden, at den lille familie kunne afsløre, at de rent faktisk har udvidet familien med et femte medlem.

Den lille hund Asmus, som er en Stadordshire Bull Terrier, er nemlig kommet til - til stor lykke for resten af familien.

Julie har tidligere beskrevet denne type hund som din "drømmehund", og der er ingen tvivl om, at hun er dybt lykkelig for, at den lille ny hund er kommet til.

Sponsoreret indhold