Kendte4. april 2024

Julia Stiles afslører hemmelig fødsel: Er blevet mor til barn nummer tre

Skuespiller Julia Stiles og manden, Presten Cook, er blevet forældre til deres tredje barn
Julia Stiles attends "The Wanderers" Broadway opening at the Laura Pels Theatre on Thursday, Feb. 16, 2023, in New York. (Photo by CJ Rivera/Invision/AP)
Julia Stiles er i al hemmelighed blevet mor til tre.
 Foto: Cj Rivera/AP/Ritzau Scanpix

"10 things I hate about you"-stjernen Julia Stiles og hendes mand, Presten Cook, blev sidste år forældre endnu engang.

Det afslører hun ifølge Page Six i et interview med New York Times, hvor hun i en bisætning får nævnt, at hun har en lille baby.

- Jeg er lidt som et bundt af følelser, fordi jeg har en fem måneder gammel baby, og jeg gik i gang med at instruere min første film, lyder det fra skuespilleren.

På trods af at 43-årige Julia Stiles tidligere har annonceret sine fødsler på Instagram, så har hun denne gang tilsyneladende valgt holde sin graviditet privat, og hun går da heller ikke yderligere i detaljer om hverken barnets køn eller navn.

Hun fortæller dog, at moderskabet har påvirket hendes karriere som nyudklækket instruktør positivt.

- Jeg tror, det at være mor faktisk er en rigtig god ting træning for at være instruktør. Du skal tænke 10 skridt frem, men også været i nuet. Du skal være god til tidsstyring. Du skal være følsom over for folks behov og vejlede dem, men også opretholde en grænse.

Julia Stiles og Preston Cook har været gift siden 2017, og har udover den lille nye også sønnerne, Strummer og Arlo på henholdsvis seks og to år.

Sponsoreret indhold