Kendte26. januar 2022

Julia Stiles er blevet mor for anden gang

Den amerikanske skuespillerinde Julia Stiles er blevet mor til en lille velskabt dreng
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Du husker hende nok bedst som den sure Kat fra den ikoniske ungdomsfilm "10 Things I Hate About You", men det er efterhånden længe siden, og Kat aka Julia Stiles er blevet en voksen dame.

Faktisk er hun blevet så voksen, at hun nu kan kalde sig mor til ikke blot et, men hele to små børn.

Den 40-årige skuespillerinde kunne onsdag afsløre, at hun for nyligt er blevet mor til en lille sag, der har fået navnet Arlo. Det skriver hun på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/megam13488_27686.jpg

Julia Stiles med Heath Ledger i "10 Things I Hate About You" fra 1998 (Foto: MEGA)

- Velkommen til verden, baby Arlo. Det nyeste medlem af vores familie, der minder mig om, hvor uendelig kærlighed kan være, skriver Julia Stiles til billede af et sæt små, nyfødte fødder.

- Scroll videre for at se, hvordan min fireårige håndterer det, skriver hun også og har i den forbindelse delt et billede af sønnen Strummer, der har tildækket deres toilet med en rød tusch. Ahhh, børn.

"Save the Last Dance"-stjernen blev gift med Preston J. Cook i 2017 under det, hun selv har beskrevet som et lynbryllup, mens hun var gravid med parrets første barn.

To måneder senere fødte hun lille Strummer.

Parret mødtes under indspilningerne til thrilleren "Blackway" i 2015, og i 2016 kunne Stiles meddele sin fans og følgere, at de var blevet forlovet.

Sponsoreret indhold