Kendte10. november 2017

Det bår' dæjli’: "The Julekalender" vender tilbage i år

Alletiders voksenjulekalender ”The Julekalender” vender tilbage i år, og det fejrer vi på SE og HØR ved at give dig 16 sjove facts om Oluf, Gertrud og Benny – for ikke at tale om de tre nisser Fritz, Hansi og Günter
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/jul7_1.jpg

Kalenderen viser snart december, og julen står for døren med alle dens herligheder.

Og det bår' dæjli’, som vores alle sammens Oluf ville sige (hvis han da ellers elskede julen).

Ja, december er en dejlig måned – og særligt hvis vi har mulighed for at få et glædeligt gensyn med Oluf, Gertrud og Benny – for ikke at tale om de tre nisser Fritz, Hansi og Günter.

Og det har vi i år!

I december måned genudsender TV 2 Charlie nemlig alletiders voksenkalender, ”The Julekalender”.

Det skriver Juleweb.dk.

Den løber over skærmen hver dag i december klokken 20.25.

Det er fire år siden, vi sidst mødte de tre nisser Fritz, Hansi og Günter, der ender i det mørke Jylland for at hente en nøglen til Nissen Gammelnoks spilledåse. Spilledåsen, der spiller Gammelnoks livsmelodi, er nemlig ved at gå i stå.

Desværre styrter nissernes fly ned, og propellen bliver bøjet. Derfor må de i gang med at snitte en ny – og snart opstår der flere problemer. På en nærliggende kartoffelavlergård indlogerer nissernes værste fjende sig nåsåren Benny hos ægteparret Oluf og Gertrud Sand.

Det er dog ikke kun Oluf, Gertrud, Benny, Fritz, Hansi og Günter, vi får et glædeligt gensyn med i år. Vi får også et gensyn med Pyrus i år.

"Alletiders Nisse" bliver sendt hver eftermiddag klokken 16.00 på TV 2, mens TV 2's nyproducerede julekalender "Tinkas juleeventyr" bliver sendt klokken 20.00 på kanalen.

Herunder du kan se 16 sjove facts om ”The Julekalender”, som du (måske) ikke vidste:

Sjove facts om The Julekalender

Sponsoreret indhold