Joys vilde tilbud

Joy Mogensen giver rabat, hvis man køber alle seks.

Joy Mogensen giver rabat, hvis man køber alle seks.

Foto: Peter Grosen

 

Hvis du går og drømmer om at forny din beholdning af europaller eller hvis du er gået i baglås, når det handler om julegave-ideer, så har tidligere kulturminister Joy Mogensen et tilbud, som er svært at sige nej til.

Roskildes 41-årige tidligere bydronning skiller sig nemlig af med hele seks af de populære europaller - også kaldet EUR-paller.

Et par fotos, som Joy Mogensen har delt på facebook-gruppen Køb og Salg Sjælland, viser nogle af de opretstående paller, der er overladt til sig selv i noget, der ligner en iskold baggård.

Joy Mogensen skiller sig af med sine paller. De er i fin stand.

Paller alene i verden. Ifølge Joy Mogensen er pallerne i fin stand. (Foto: Facebook/Køb og Salg Sjælland.

Prisen for de seks transportbunde af træ har vores forhenværende kulturminister sat til 100 kroner. Hvis man køber færre - ja, så koster de 25 kroner stykket!

Joy valgte efter 24 måneder at forlade posten som kultur- og kirkeminister i august, fordi hun er gravid og var "løbet tør for overskud".

I henhold til reglerne om eftervederlag, modtager hun i et helt år efter sin fratrædelse fuld ministerløn - det vil sige over 1,3 mio. kroner.

Joy Mogensen, som forventes at føde inden nytår, er åbenbart en stor tilhænger af genbrug. I hvert fald har hun tidligere sat en blå velursofa uden pletter, helt nye bilmåtter til en BMW i3, plantekasser, et marsvinebur, en reol samt et folde-ud-læhegn til salg på nettet.

Nu leder hendes europaller efter et nyt hjem.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close