Kendte 29. november 2021

Joys vilde tilbud

Den tidligere borgmester og kulturminister Joy Mogensen har et godt tilbud til dig.
Foto: Peter Grosen

 

Hvis du går og drømmer om at forny din beholdning af europaller eller hvis du er gået i baglås, når det handler om julegave-ideer, så har tidligere kulturminister Joy Mogensen et tilbud, som er svært at sige nej til.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Roskildes 41-årige tidligere bydronning skiller sig nemlig af med hele seks af de populære europaller - også kaldet EUR-paller.

Et par fotos, som Joy Mogensen har delt på facebook-gruppen Køb og Salg Sjælland, viser nogle af de opretstående paller, der er overladt til sig selv i noget, der ligner en iskold baggård.

facebook/Køb og Salg Sjælland

Paller alene i verden. Ifølge Joy Mogensen er pallerne i fin stand. (Foto: Facebook/Køb og Salg Sjælland.

Prisen for de seks transportbunde af træ har vores forhenværende kulturminister sat til 100 kroner. Hvis man køber færre - ja, så koster de 25 kroner stykket!

Joy valgte efter 24 måneder at forlade posten som kultur- og kirkeminister i august, fordi hun er gravid og var "løbet tør for overskud".

I henhold til reglerne om eftervederlag, modtager hun i et helt år efter sin fratrædelse fuld ministerløn - det vil sige over 1,3 mio. kroner.

Joy Mogensen, som forventes at føde inden nytår, er åbenbart en stor tilhænger af genbrug. I hvert fald har hun tidligere sat en blå velursofa uden pletter, helt nye bilmåtter til en BMW i3, plantekasser, et marsvinebur, en reol samt et folde-ud-læhegn til salg på nettet.

Nu leder hendes europaller efter et nyt hjem.

 

Sponsoreret indhold