Kendte29. november 2021

Joys vilde tilbud

Den tidligere borgmester og kulturminister Joy Mogensen har et godt tilbud til dig.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-11-03_kl._14.12.46.png
 Foto: Peter Grosen

Hvis du går og drømmer om at forny din beholdning af europaller eller hvis du er gået i baglås, når det handler om julegave-ideer, så har tidligere kulturminister Joy Mogensen et tilbud, som er svært at sige nej til.

Roskildes 41-årige tidligere bydronning skiller sig nemlig af med hele seks af de populære europaller - også kaldet EUR-paller.

Et par fotos, som Joy Mogensen har delt på facebook-gruppen Køb og Salg Sjælland, viser nogle af de opretstående paller, der er overladt til sig selv i noget, der ligner en iskold baggård.

https://imgix.seoghoer.dk/joy_mogensen_europaller_saelges.jpg
 facebook/Køb og Salg Sjælland

Paller alene i verden. Ifølge Joy Mogensen er pallerne i fin stand. (Foto: Facebook/Køb og Salg Sjælland.

Prisen for de seks transportbunde af træ har vores forhenværende kulturminister sat til 100 kroner. Hvis man køber færre - ja, så koster de 25 kroner stykket!

Joy valgte efter 24 måneder at forlade posten som kultur- og kirkeminister i august, fordi hun er gravid og var "løbet tør for overskud".

I henhold til reglerne om eftervederlag, modtager hun i et helt år efter sin fratrædelse fuld ministerløn - det vil sige over 1,3 mio. kroner.

Joy Mogensen, som forventes at føde inden nytår, er åbenbart en stor tilhænger af genbrug. I hvert fald har hun tidligere sat en blå velursofa uden pletter, helt nye bilmåtter til en BMW i3, plantekasser, et marsvinebur, en reol samt et folde-ud-læhegn til salg på nettet.

Nu leder hendes europaller efter et nyt hjem.

Sponsoreret indhold