Jonatan Spang er blevet far for første gang

Foto: Mikael Rieck

Så sent som i dag blev det endelig afsløret, hvem der skulle overtage Jonatan Spangs plads i satireprogrammet ”Tæt på sandheden” – og nu falder der endnu en god nyhed.

Den 43-årige tv-vært kunne nemlig i marts fortælle, at han snart skulle på barsel, for han skulle være far. Og det er han blevet nu.

Det bekræfter Spangs manager, Annette Wigardt over for Ekstra Bladet.

- Louise og jeg er blevet forældre til en fantastisk lille pige. Vi er lykkelige og alle har det godt, lyder det i en skriftlig besked fra parret.

Artiklen fortsætter under billedet

Det nybagte forældrepar fotograferet tilbage i 2018. Foto: Thomas Laursen

Tidligere lørdag blev det desuden annonceret, at det er skuespilleren og komikeren Hadi Ka-Koush, der ellers er kendt for at være den ene halvdel af duoen ”Adam & Noah”, som erstatter Spang, mens han er væk.

- Det er min første gang, så vær nænsom, lyder det blandt andet fra den nye tv-vært i videoen, hvor han fortæller, han er den, der har fået værtstjansen de næste måneder, mens Spang er på barsel.

Det er dog endnu ikke afsløret, hvor længe Jonatan Spang vil være væk fra skærmen, og dermed ej heller hvor længe vi skal have glæden af Hadi Ka-Kous i den varme stol.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close