Kendte 3. april 2021

Jokeren viste penis frem: Sælger sin diller

Der var topløs betjening, da rapperen inviterede til fernisering på sine 100 malerier af egen penis
(Foto: Mikael Rieck)

Det hele begyndte med, at Jokeren, 47, ikke havde råd til en pakke smøger og derfor spurgte sin gode ven Kristian von Hornsleth, 58, om han ikke ville købe en tegning af hans diller.

Det ville Hornsleth da gerne, og i lørdags kulminerede det hele med, at Jokeren havde plastret væggene i Gallery Strayfield til med malerier af sit kønsorgan, mens en topløs kvinde tronede bag baren.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Mikael Rieck)

Det var Kristian von Hornsleth, der fik ideen til, at Jokeren skulle male 100 malerier af sin egen diller. (Foto: Mikael Rieck)

– Jeg var på røven, og så fandt jeg et billede af min pik, som jeg bare havde tegnet. Det solgte jeg så til Kristian, siger Jokeren til SE og HØR.

Og Hornsleth så potentialet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Mikael Rieck)

Jokeren viste stolt sin penis frem. (Foto: Mikael Rieck)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg så et koncept i, at lige meget hvad du tager fra en mand – familien eller økonomien – så har du stadig din pik. Den er et symbol på dit talent. Du kan fjerne alt fra Jokeren, men han vil altid lave kunst. Og pikken bliver et billede på det, siger han.

Salget godt i gang

Hornsleth betalte 5.000 kroner for tegningen, hvorefter han satte Jokeren i gang med at male hele 100 malerier af sin pik, som nu kan købes for mellem 3.000 og 10.000 kroner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Mikael Rieck)

Mange kiggede ind gennem ruden for at se, hvad det var, der foregik på galleriet, da Jokeren stod med den nøgne dame. (Foto: Mikael Rieck)

– Og vi har allerede solgt 25, slår Hornsleth fast.

De to går mange år tilbage, og i sin tid hjalp Jokeren Kristian von Hornsleth ved at tage folk med til hans udstillinger. Da Jokeren så var på røven på grund af coronakrisen, kom Hornsleth ham til undsætning med ideen til udstillingen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Mikael Rieck)

Skede til ensom penis
Anna von Lindholm, der har en søn med Oliver Bjerrehuus, har været ven med Jokeren i mange år og havde taget et maleri, der forestillede en skede, med som gave.
– Det er mig selv, der har malet det, men det er ikke min punani. Det er en andens. Jeg syntes, pikkene så ensomme ud, og så er hans kæreste jo gynækolog, så kan hun hænge det i klinikken. Det blev federe, end jeg havde regnet med, fortalte Anna til SE og HØR.
Hun har også et maleri af Jokerens pik derhjemme.
– Det er fra den originale version. (Foto: Mikael Rieck)

– Malerierne fortæller om hans sårbarhed, og der er humor og æstetik, farver og streg. Han er den vildeste digtersjæl. Han lever stadig rock’n’roll. Vi skal bevare den slags, slår Hornsleth fast.

Sponsoreret indhold