Kendte9. april 2024

Jojo Siwa afslører: Brugte 340.000 på kosmetisk behandling

20-årige Jojo Siwa har brugt et svimlende beløb på at ændre på sit udseende, fordi hun følte sig "usikker"
Jojo Siwa flasher sine dyre bisser.
Jojo Siwa flasher sine dyre bisser.
 Foto: Richard Shotwell/Invision/AP

LÆS OGSÅ: Barnestjerne spottet i sexshop

Jojo Siwa hitter lige nu stort på sociale medier med sin seneste single "Karma".

Den tidligere barnestjerne er lige nu i gang med lidt af en "re-branding", hvor hun som så mange børnestjerner før hende dropper den barnlige uskyld, og skifter den ud med et noget mere vovet og "sexet" image.

Siwa, der allerede blev landskendt i realityprogrammet "Dance Moms", afslører nu, at hun har brugt langt over en kvart million danske kroner på at få rettet sine tænder.

- Disse motherfuckers kostede mig 50.000, fortæller hun i en Buzzfeed TikTok-video, om sine kridhvide porcelænsfacader. Det skriver Page Six.

Siwa har, på trods af sin store succes, tidligere delt, at hun har kæmpet med at føle sig usikker.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-04-09/24093205053619-1920x2570we.jpg
JoJo Siwa har byttet sin farverige garderobe ud med et mere... unikt look.
 Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

- Jeg dømmer mig selv på alt. Jeg er en meget usikker person, fortalte hun sidste år, da hun deltog i den amerikanske udgave af "Korpset".

- Alt bliver dømt. Du ved, folk fortalte mig, at jeg har en vigende hårgrænse, men de ved ikke, at jeg har stressudslæt, og det er derfor, jeg skaldet lige her. En 12-årig burde ikke have et stressudslæt på hovedet.

Jojo Siwa sørgede i 2021 for, at amerikanske konservative forældre fik morgenkaffen galt i halsen, da hun sprang ud som homoseksuel.

- Hele mit liv har jeg kunne lide mennesker. Jeg har altid ment, at hvis jeg fandt min person, så skulle det nu engang være dén person. Og var det en dreng, så var det fint, men skulle det vise sig, at hun er en pige – fint, fortalte hun i sin tid.

Sponsoreret indhold