Internetstjernen Jojo Siwa springer ud: Jeg er homoseksuel

Hun har altid været iklædt alle regnbuens farver, når hun optræder på Youtube, TikTok eller i tv-programmet ”Dance Moms”.

Men nu smiler den 17-årige danser også stolt under LGBTQ-flaget. På sine forskellige sociale platforme har hun viftet gevaldigt med vognstangen, før hun fredag endelig sprang ud foran sine millioner af fans.

Siwa selv fortæller, at hun er begejstret for opbakningen. Faktisk føler hun sig "oversvømmet med kærlighed". 

- Jeg har følt så meget kærlighed, og så meget glæde omkring mig, fortæller hun i en Instagram-video.

Hendes oprindelige Twitter-opslag fra fredag, hvor hun er iført en gave – en t-shirt med teksten ”verdens bedste homoseksuelle kusine” har tiltrukket 1.3 millioner likes og støtteerklæringer fra kæmpekendisser som Paris Hilton, Ellen DeGeneres og Lil Nas X.

- Hele mit liv har jeg kunne lide mennesker. Jeg har altid ment, at hvis jeg fandt min person, så skulle det nu engang være dén person. Og var det en dreng, så var det fint, men skulle det vise sig, at hun er en pige – fint, fortsætter hun.

Rygterne om Jojo Siwas seksualitet har floreret længe, men særligt torsdag hintede den 17-årige dansestjerne sin forestående udmelding, da hun lipsyncede til Lady Gagas megahit ”Born This Way” – en sang, der længe er blevet koblet sammen med LGBTQ-miljøet, på grund af et helt særligt stykke.

No matter gay, straight or bi / lesbian, transgender life / I’m on the right track, baby / I was born to survive, lyder det i Gagas hymne.

@itsjojosiwa

 

♬ Born This Way Lady Gaga - johanna

 

Som ni-årig debuterede Siwa i det for mange relativt forargelige tv-program om de pacende dansemødre, ”Dance Moms”. Siden har hun været kendt for sine vilde, farverige outfits og store sløjfer i håret.

Endda så kendt, at hun tilbage i 2018 formåede at sælge ikke mindre end 40 millioner kæmpe sløjfer, skriver cosmopolitan.

Populariteten og følgerskaren er kun vokset, og teenagestjernen har siden udgivet både musik, medvirket i film og tv-serier, og haft stor succes med sin egen YouTube-kanal. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close