Kendte2. juni 2022

Johnny Depp udeblev på retssagens sidste dag: Her var han

Skuespiller Johnny Depp hyggede sig med fans på britisk pub forud for skæbnens time
Johnny Depp vandt en kæmpe sejr mod ekskonen, Amber Heard.
Johnny Depp vandt en kæmpe sejr mod ekskonen, Amber Heard.
 Foto: MEGA

I går faldt den længe ventede dom i den famøse retssag mellem Johnny Depp og Amber Heard. Sidstnævnte sad i retssalen, da hun blev kendt skyldig i bagvaskelse af sin eksmand Johnny Depp og dømt til at betale ham 15 millioner dollars, mens retssagens anden hovedperson, Johnny Depp, glimrede ved sit fravær.

Han befandt sig nemlig på den anden side af Atlanten, hvor han i mandags overraskede alle, da han pludselig luftede sin guitar på scenen til en Jeff Becks-koncert i Sheffield i England.

Den 58-årige skuespiller blev hængende i England, selv om den fem uger lange retssag endelig havde nået sit klimaks.

Juryen var blevet enige om en afgørelse, der rensede den skandaleombruste skuespiller for anklager om partnervold og seksuelle overgreb, og mens den blev læst op, sad Johnny Depp ifølge New York Post på en pubben The Bridge Tavern i den engelske by Newcastle.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Johnny Depp
Johnny Depp var på pub, da skæbnens time nærmerede sig. Gæsterne trykkede hans hænder og udtrykte deres sympati for den voldsanklagede skuespiller.
 Foto: MEGA


I en video, som florerer på Twitter kan man se skuespilleren vinke til og hilse på pubbens gæster, mens han bliver eskorteret ud af sine sikkerhedsvagter. I baggrunden råber en mandlig stemme ”Jeg elsker dig, Johnny”.

Johnny Depp selv lagde også en reaktion på Instagram umiddelbart efter dommen faldt, hvor han blandt andet skrev, "jeg har fået mit liv tilbage".

Sponsoreret indhold