Kendte 22. juni

Johnny Depp advarer fans: - Jeg har ikke andre profiler derude

Der er flere ”fakes” på de sociale medier, der giver sig ud for at være ”Pirates of the Caribbean”-stjernen. Men det forsøger 59-årige Johnny Depp nu at gøre op med
Johnny Depp har fundet stor støtte og opbakning fra fans under retssagen, der blev afsluttet i starten af denne måned. Men han kæmper også med falske profiler, der udgiver sig for at være ham

Johnny Depp har fundet stor støtte og opbakning fra fans under retssagen, der blev afsluttet i starten af denne måned. Men han kæmper også med falske profiler, der udgiver sig for at være ham

Foto: Cliff Owen - CNP / MEGA

Både Amber Heard og Johnny Depp er stadig ved at falde ned efter intense seks uger i et støvet – og massivt overvåget – retslokale i Fairfax, Virginia.

Dog på to ret så forskellige måder, for mens 36-årige Heard slikker sårene og forsøger at regne sit budget ud efter hun er blevet afkrævet en erstatning på 15 millioner dollar, så lader det til, at Depp oplever fornyet succes efter den juridiske sejr.

 

Om ikke andet så på de sociale medier, hvor han undervejs i injuriestriden langt hen ad vejen har nydt medvind og opbakning fra fans.

Nu advarer han dog imidlertid sine trofaste følgere om at lade sig narre af falske profiler, der på internettet giver sig ud for at være ham.

Det skriver New York Post.

Artiklen fortsætter under billedet... 

Depp har de seneste uger været på turné med rockmusikeren Jeff Beck - som her, hvor han forlader et spillested i den engelske by Gateshead. 

Foto: MEGA

Ubarmhjertige

Ifølge mediet delte skuespilleren en længere tekst på sin Instagram-story – gennem sin verificerede profil på den sociale billeddelingsplatform.

Og her skrev han blandt andet:  

– Jeg har ingen private konti eller ekstra profiler på nogle platforme. Dette er de eneste sider, der drives af mig og mit team, hvor vi deler opdateringer og kommunikerer, skrev han, før han listede sine officielle profiler op på både Instagram, TikTok – hvor Depp netop har fået en profil – samt Facebook og discord.

Artiklen fortsætter under billedet... 

Foto: Instagram, Johnny Depp

 

– Jeg beder jer om at være forsigtige, for det ser ud, som om at disse falske profiler kan være ubarmhjertige. Mit team arbejder på at bekæmpe problemerne. Tak for jeres fortsatte støtte og for at gøre mig opmærksom på dette problem. Kærlighed og respekt, JD, skrev han slutteligt.

Umiddelbart fremgår det ikke, præcis hvordan disse falske profiler har forsøgt at snyde Johnny Depps fans, men skuespilleren indledte sin advarsel med ordene:

– Jeg er blevet gjort opmærksom på, at der er falske konti, der foregiver at være mig, eller folk jeg arbejder sammen med.

 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Pønser på en afslørende bog

Johnny Depp rejste ud på turné med rockmusikeren Jeff Beck allerede før den endelige dom faldt i ærekrænkelsessagen i Virginia. Den har indtil videre taget ham til flere europæiske byer, og seneste var han på scenen i Finland med et nyt, væsentligt mere glatbarberet look, end det vi så ham med under retssagen.

Samtidig er Amber Heard blevet spottet af handlende i lavpriskæden TJ Maxx, hvor hun kiggede på nyt tøj. Ifølge magasinet OK! arbejder ”Aquaman”-skuespilleren på en såkaldt ”hævn”-bog, da hun ”intet har at tabe” efter nederlaget i Depp-sagen.

Dog gav hun i forbindelse med sit interview i ”Dateline” forleden udtryk for, at hun var ”skrækslagen” for, at Johnny Depp – som hun var gift med mellem 2015 og 2017 – vil sagsøge hende igen.

Sponsoreret indhold