Kendte 20. juni

Helt flad og på tilbudsjagt? Her shopper Amber Heard i TJ Maxx

Skuespillerinden er netop blevet set i en lavprisbutikskæde, hvor hun kiggede efter nyt tøj – muligvis til nedsat pris, da hun før eller siden skal betale eksmanden Johnny Depp ca. ti millioner kroner for bagvaskelse
Amber Heard, der tidligere har haft en lovende filmkarriere, og som har været kampagnemodel for L'Oréal, må vænne sig til at handle i lidt billigere butikker fremover. 

Amber Heard, der tidligere har haft en lovende filmkarriere, og som har været kampagnemodel for L'Oréal, må vænne sig til at handle i lidt billigere butikker fremover. 

Foto: Camera Press / MEGA

Hun har ikke råd til at betale sin tidligere ægtemand, Hollywoodstjernen Johnny Depp, de omkring 72 millioner danske kroner, som retten i Virginia besluttede, hun nu skylder ham for at have svært hans navn til i en klumme om vold i Washington Post.

Faktisk slet ikke.

Sådan lød beskeden fra hendes egen advokat, Elaine Bredehoft. Og derfor besluttede hun sig efter dommen og erstatningskravet, at hun ville anke.

 

Derfor er det vel også nærliggende at tro, at Amber Heard i disse dage nok holder lidt igen med indkøb af alt for dyrt, nyt tøj.

Et par nye billeder af den 36-årige ”Aquaman”-stjerne ses hun da også bladre rundt i bøjlerne og tøjet i lavprisbutikken TJ Maxx dog i rigmandskvarteret i Bridgehamptons.

Artiklen fortsætter under billederne...

Tiden med designertøj og dyre mærkevarer er forbi, tilsyneladende. Nu bliver der i stedet ledt efter nedsatte varer i den kendte amerikanske kæde af lavprisbutikker TJ Maxx. 

Foto: Ritzau Scanpix

 

Der går nok lidt tid, før Amber Heards telefon ringer, og agenterne har nye roller til hende i den anden ende. Efter bagvaskelsesanklagerne er hendes scener i den kommende "Aquaman 2" blevet reduceret betragteligt. Og hun har allerede modtaget lønnen for filmen på bare et par millioner dollars. 

Foto: Ritzau Scanpix

I samme omgang fortæller kilder overfor New York Post, at Heard er aldeles ”flad” på baggrund af både det høje erstatningskrav til eksmanden, samt manglen på kommende projekter. 

Billederne af den shoppende Amber Heard på udkig efter et godt tilbud, der ikke vælter hendes stramme budget, er taget af en anden shopper, og her ses hun afslappet klædt i blå jeans, hvid skjorte og sorte loafers.

 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det står ikke klart, om – og i så fald hvad – Amber Heard købte på sin lille tilbudsjagt i TJ Maxx, hvorpå hun fik selskab af sin søster, Whitney, der også har været en stor støtte for hende gennem hele den seks uger lange retssag, som hun til sidst tabte.

Ingen mulighed for konkurs

Amber Heard måtte se sig slået på hele tre punkter i det søgsmål om ærekrænkelse, som Johnny Depp havde rejst mod hende. Hvilket resulterede i, at hun står til at betale i alt 15 millioner dollar til Depp.

Ifølge Celebrity Net Worth, der overvåger megastjerners indtjeninger og formuer, når Amber Heards kun lige op på mellem 1,5 millioner og 2,5 millioner dollar – hvilket er langt fra de millioner, som hun nu skylder Johnny Depp.

For nylig har siden endda medregnet de millioner, som hun skylder eks'en, hvilket bringer hende ned på en formue på minus 6 millioner.

Før de lå i juridisk krig med hinanden, var de ægtefolk - fra 2015 til 2017 var de to skuespillere Johnny Depp og Amber Heard gift. 

Foto: MPI99/Capital Pictures / MEGA

Og selv hvis hun havde øjnet en mulighed for at erklære sig konkurs og dermed slippe for dele af erstatningskravet, så viser dette sig heller ikke som en mulighed alligevel, da der er tale om ærekrænkelse mod en offentlig person.

– Fordi dette er en forsætlig tort (erstatning for krænkelser red.), fratages muligheden for konkurs, da der er tale om en forsætlig handling, forklarede juridisk analytiker Emily D. Baker efter dommen.

Sponsoreret indhold