Kendte13. februar 2024

Johanne Schmidt-Nielsen løj om kæresten, Casper Hyldekvist

Kærlighed gør blind, men Johanne Schmidt-Nielsen var ikke helt stolt af, hvor hurtigt hun rykkede, da hun flyttede i hus med Casper Hyldekvist efter at have kendt ham i tre måneder
Opgavebeskrivelse: Kronprinsparrets priser 2022Sted: Ringsted KongrescenterFotograf: Lars H. LaursenJournalist: Tanja Larsen og Karina DidriksenOptagelsedato: 2022.11.05
39-årige Johanne Schmidt-Nielsen har sammen med sin bedre halvdel købt en villa i Valby til over 16 millioner kroner.
 Foto: Lars H. Laursen

LÆS OGSÅ: Johanne Schmidt-Nielsen smider over 16 millioner kroner for Valby-villa

Der gik kun tre måneder, fra Johanne Schmidt-Nielsen mødte Casper Hyldekvist, til de delte dørskilt og postkasse. Og selv om den tidligere politiker var smaskforelsket, kunne hun godt se, at det gik meget hurtigt.

Derfor løj hun i begyndelsen for omverdenen om, hvornår hun egentlig havde mødt kæresten, fortæller hun til alt.dk.

– I starten overdrev jeg, hvor længe vi havde kendt hinanden, fordi det lød så uansvarligt. Ingen bør i virkeligheden træffe store beslutninger, når de er forelskede, men jeg har ikke fortrudt, siger 39-årige Johanne Schmidt-Nielsen i interviewet.

Hun og Casper Hyldekvist stod offentligt frem som par i 2016, hvor de trods det korte bekendtskab også erhvervede sig en villa i Valby.

I dag har de i alt fire børn – to af dem har Casper fra et tidligere forhold – og så har de netop smidt mere end 16 millioner kroner for en ny kasse i københavnerbydelen.

Sponsoreret indhold