Kendte28. december 2023

Johanne Schmidt-Nielsen smider over 16 millioner kroner for Valby-villa

Den tidligere ordfører i enhedslisten har sammen med sin partner købt hele 261 kvadratmeter i Valby
Opgavebeskrivelse: Kronprinsparrets priser 2022Sted: Ringsted KongrescenterFotograf: Lars H. LaursenJournalist: Tanja Larsen og Karina DidriksenOptagelsedato: 2022.11.05
39-årige Johanne Schmidt-Nielsen har sammen med sin bedre halvdel købt en villa i Valby til over 16 millioner kroner.
 Foto: Lars H. Laursen

Det rejste lidt af en debat, da Johanne Schmidt-Nielsen for syv år siden købte en villa i Valby til 6.415.000 kroner.

For er det hyklerisk, når en politisk figur, der i årevis har kæmpet for en tårnhøj skattepolitik, selv smider en stor bunke penge for et lækkert hus, som de færreste har råd til?

Svaret skal stå usagt, men faktum er, er de borgerlige endnu en gang kan finde forargelsen frem, som de gjorde det sidst.

Den tidligere politisk ordfører for Enhedslisten har nemlig købt en ny villa i Valby og denne gang har hun og partneren, Casper Hyldekvist, lagt hele 16.650.000 kroner for herligheden.

For det får de 261 kvadratmeter, som fordeler sig på hele 11 værelser. Kælderstørrelsen er på 108 kvadratmeter i huset, der er opført i 1913.

Boligen ligger umådelig tæt på parrets anden villa i det fornemme forfatterkvarter i Valby, hvor der uden tvivl er gode chancer for at have borgerlige naboer.

Det gamle hus, som parret købte i 2016, ejer de for nu stadig ifølge Tinglysningen.

Joahanne Schmidt-Nielsen har siden 2019 været generalsekretær i Red Barnet, mens Casper Hyldekvist er direktør og partner i kommunikationsbureauet Primetime.

Sponsoreret indhold