Kendte 19. juni

Joe Exotic skulle giftes med sin fængsels-flamme: Nu er det aflyst

Efter mere end fire år ægteskab – men et år fra hinanden – søgte “Tiger King”-stjernen pludseligt i april om skilsmisse fra manden, Dillon Passage. Han skulle nemlig giftes på ny
Joe Exotic

Kærligheden er endnu en gang brast for den fængslede Netflix-stjerne.

Foto: Netflix

Til trods for, den 59-årige Netflix-stjerne Joe Exotic lige nu er i færd med at afsone sin 21 år lange fængselsdom, så har han haft ganske travlt bag tremmerne.

I april valgte han nemlig at søge om skilsmisse fra sin ægtemand, Dillon Passage, som han havde været gift med i fire år. De to gik dog fra hinanden for et år siden.

Alligevel var det først nu, det var vigtigt for Exotic at kunne kalde sig juridisk single.

Han havde nemlig fundet kærligheden på ny.

Denne gang til sin daværende fængselskammerat John Graham, og han kunne samtidig bekræfte, at de to var blevet forlovet.

- Jeg har aldrig før mødt så fantastisk en mand. Han behandler mig så godt, og jeg er sikker på, I alle vil elske ham, skrev han blandt andet på sin Twitter-profil.

Joe Exotic og John Graham

Joe Exotic faldt pladask for John Graham i fængslet.

Foto: MEGA / Twitter

I hans længere opslag lød det desuden, at Graham og Exotic havde dannet par det seneste år, og at Graham ikke længere sad bag tremmer.

Nu tyder det på, at tremmerne og afstanden alligevel blev for meget for parret.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ifølge TMZ er de to nemlig nu gået fra hinanden, og brylluppet er derfor aflyst.

Exotics advokat fortæller det amerikanske medie, at “Tiger King”-stjernen var overbevist om, at det var ægte kærlighed, han følte for Graham, men efter hans løsladelse er det gået op for ham, at det ikke var tilfældet.

Sponsoreret indhold