Kendte5. april 2022

Derfor ville Joe Exotic pludselig skilles: Forlovet med fængsels-flamme

Det er ikke mange dage siden, den berygtede Joe Exotic offentligt bønfaldt sin (eks) mand om en skilsmisse, mere end et år efter, de to gik fra hinanden
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/121118_0972_jepa_r.jpg
 (Foto: Netflix)

Den 59-årige fængslede Netflix-stjerne Joe Exotic nåede at kunne kalde sig ægtemand til Dillon Passage i mere end fire år, inden de i 2021 valgte at stoppe deres forhold.

Ægteskabet mellem dem varede dog ved.

Lige indtil slutningen af marts, hvor Exotic offentligt på sin Twitter-profil kunne bønfalde Passage til at sætte sin underskrift på skilsmissepapirerne.

Til at starte med var det af ukendt grund, hvorfor Exotic pludseligt ikke længere ønskede at kunne kalde sin eksmand for sin ægtemand. Dette selv om Passage kort tid efter bruddet med dyrepasseren fandt en ny fyr at kaste sin kærlighed efter.

Men nu står det klart, at det er fordi, Exotic også selv har fået sig en ny flamme.

Det skriver US Weekly, der har fået bekræftet, at kærligheden begyndte at blomstre mellem Exotic og John Graham bag tremmerne i fængslet.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/img_0085_jepa_r.jpg
 Foto: Netflix

Foto: Netflix

– Fængselsromancen er årsagen til, at Exotic for nylig valgte at indgive begæring om skilsmisse, lyder det fra Netflix-stjernens advokat til det amerikanske medie.

Ifølge Exotic selv har han dannet par med Graham i mere end et år, mens de begge har været fængslet, og båndet mellem dem er så stort, at de to nu ønsker at lade sig ægte.

Det skriver han på sin Twitter-profil.

– Hej alle sammen, John Robert Graham og jeg er officielt forlovet, og vi har planer om at blive gift så snart min skilsmisse er gået igennem. Vi har været sammen i mere end et år i fængslet, men han er i dag hjemme sammen med vores søn, indleder han og fortsætter:

– Jeg har aldrig før mødt så fantastisk en mand. Han handler mig så godt, og jeg er sikker på, I alle vil elske ham, slutter han opslaget hvortil han har delt et billede af sin forlovede.

Artiklen fortsætter under opslaget

Han afslører ikke, hvornår de to blev forlovet, eller hvem af de to, der faldt på knæ for den anden.

Når skilsmissen med Dillon Passage går igennem, og Exotic får lov til at sige ”ja” til John Graham, så vil det være det tredje ægteskab, han indgår i.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/joe_exotic_og_dillon_passage.jpg
 Foto: Instagram

Joe Exotic og Dillon Passage, inden Exotic blev idømt mere end 20 år bag tremmer for at have hyret en lejemorder. Foto: Instagram

Han har tidligere været gift med Travis Maldonado, der dog i slutningen af 2017 på uheldig vis fik skudt sig selv og døde af skaderne. To måneder senere kunne han kalde Dillon for sin ægtemand.

Joe Exotic sidder fortsat bag tremmer i dag, efter han i januar 2021 blev idømt 22 års fængsel for at have hyret to lejemordere til at tage livet af Carole Baskin. I januar fik han dog taget et enkelt år af sin straf.

Sponsoreret indhold