Kendte 22. juni

Joe Exotic efter brud med fængsels-flamme: Sammen med eks’en igen

Det er kun få dage siden, det stod klart, at ”Tiger King”-stjernen Joe Exotic havde brudt med sin forlovede fra fængslet. Nu er han igen en optaget mand
Joe Exotic

Joe Exotic er allerede videre, efter han i sidste uge brød med sin forlovede.

Foto: Netflix

Til trods for, at den 59-årige Netflix-stjerne fortsat er i færd med at afsone sine mere end 20 år bag tremmer, så formår han alligevel gang på gang at finde kærligheden.

I april søgte han om skilsmisse fra sin ægtemand, Dillon Passage efter fire års ægteskab, da han var blevet forlovet med sin fængsels-kammerat, John Graham.

Men trods Exotic kunne fortælle, hvordan han og Graham havde dannet par det seneste lange stykke tid, så brast kærligheden alligevel for nylig.

Afstanden mellem dem blev angiveligt for stor, da Graham var kommet ud på den anden side af fængslet.

Artiklen fortsætter under billedet

Joe Exotic og John Graham

Joe Exotic faldt pladask for John Graham i fængslet.

Foto: MEGA / Twitter

Sorgen var dog ikke større end, at ”Tiger King” nu har fundet en ny at kaste at forsøge sig med.

Denne gang er det hans ekskæreste Seth. Det skriver TMZ, der bekræfter, at parret første gang mødte hinanden på nettet i 2021 kort tid efter, det blev offentligt kendt, at Exotic og Passage gik fra hinanden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I slutningen af 2021 afholdt Exotic angiveligt en online konkurrence, hvor flere mænd havde chancen for at vinde titlen som hans nye kæreste.

Her vandt Seth Posey.

Artiklen fortsætter under billedet

Seth Posey

Joe Exotic har i ny og næ delt et billede af Seth.

Foto: Instagram

De to nåede at date i et par måneder, inden de to angiveligt voksede fra hinanden, og så mødte Netflix-stjernen sin tidligere forlovede.

Ifølge det amerikanske medie, så kommunikerer det forelskede par dagligt ved telefonopkald, mens de også ofte skriver breve til hinanden.

- Seth er et fantastisk menneske, og han ønsker mig kun det bedste, og vi forstår hinanden, fortæller han.

De to har dog endnu i vente at se hinanden ansigt til ansigt, da Seth stadig afventer at få den endelige godkendelse fra fængslet.

Sponsoreret indhold