Kendte6. oktober 2020

Jim Lyngvild støtter Inger Støjberg: Fint med numsesnak

MeToo er gået for vidt, vi må ikke glemme at flirte, og så skal en god røv komplimenteres, lyder det fra designeren og vikingeeksperten.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lyngvild.jpg
 (Foto: Jesper Sunesen)

Sexisme og klamme mænd har været det helt store samtaleemne, siden Sofie Linde fortalte om sexchikane på DR.

Overgreb skal selvfølgelig stoppes, men debatten er gået for vidt, lød det først fra Inger Støjberg, og nu er hendes ven Jim Lyngvild også klar til at lægge sig ud med en stor del af den kvindelige befolkning.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/stoejberg.jpg
 (Foto: Jesper Sunesen)

Designerens gode veninde, Venstres næstformand Inger Støjberg, mener, at sexisme-debatten er gået over gevind, og det er Lyngvild helt enig i. (Foto: Jesper Sunesen)

- Jeg støtter Inger Støjberg 100 procent. Den ægte MeToo er så vigtig. Men det, der altid sker som næste bølge, er, at en masse mennesker kommer ud og formudrer en samtale, som ikke skal formudres.

Komplimenter på en arbejdsplads og flirt til julefrokosten, det må aldrig nogen sinde stoppe. Hvis en mand siger, at du har en god røv, ja, så skal du være glad, for om 30 år har du det ikke længere, skat. Så måske skal du bare gemme på komplimenterne, lyder det fra Jim Lyngvild.

Tør ikke arbejde

Iværksætteren understreger dog, at Sofie Linde tog hul på en meget vigtigt debat om magtliderlige mænd, magtmisbrug og trusler, men i den nuværende situation er kvinderne gået over gevind, lyder det.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/linde_3.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Det var Sofie Linde, 31, der satte gang i den nye bølge af MeToo i Danmark med sin værtsrolle ved Zulu Comedy Galla, hvor hun afslørende sexchikane på DR. (Foto: Thomas Laursen)

- Jeg har snakket med mødre hvis 20-årige sønner nærmest ikke tør at gå på arbejde, for tænk, hvis de kommer til at kigge forkert eller tale forkert eller rose en kvinde for, at hun har en flot kjole på. Lad os lige slå koldt vand i blodet og skelne mellem æbler og bananer, siger Jim Lyngvild.

null

Sponsoreret indhold