Jim Lyngvild sælger huset

Jim og gemalen Morten Paulsen har tidligere forsøgt at sælge gården. Men forgæves. Nu har de sat prisen ned, for nu skal det være.

Jim og gemalen Morten Paulsen har tidligere forsøgt at sælge gården. Men forgæves. Nu har de sat prisen ned, for nu skal det være.

Foto: Thomas Laursen

 

Jim Lyngvild har to boliger på Fyn, og han har kun brug for den ene.

Derfor sælger han og gemalen Morten Paulsen Staushøjgaard ved Assens.

Gården rummer 279 kvm. bolig og den ligner med sit bindingsværk og den lukkede gårdplads kulissen til en Morten Koch-film.

Lyngvild har sat prisen til 1.095.000 kr. og det er noget mindre end de andre gange, den entreprenante fotograf, ølbrygger, designer, cremekonge og forfatter har haft gården sat til salg.

- Den har i en periode været lejet ud, men nu er den sat til salg igen, og vi skal bare have den af markedet, siger 41-årige Jim Lyngvild, som sammen med partneren bor i vikingeborgen Ravnsborg.

- Den største hurdle for at få solgt er bankerne, som holder igen med udlån, mener Jim Lyngvild.

Det er Jim Lyngvilds partner Morten Paulsen, der står som ejer af Staushøjgaard. Ifølge Tinglysningen betalte han i 2004 515.000 kr. for gården i forbindelse med en auktion. Siden er ejendommen blevet sat i stand.

Du har sikkert set Staushøjgaard tidligere. Den har nemlig været vist frem i tv-programmer som "Kender du typen" og "Liebhaverne". Du kan også se ejendommen her.

 

 

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close